برگزاری جشنواره غذای سالم با رویکرد غلبه بر دیابت
به مناسبت هفته ملی دیابت، جشنواره غذای سالم با هدف آگاهی بخشی در خصوص تغذیه سالم و ترویج گنجاندن غذاهای سالم در سبد خانوار و کنترل دیابت در جامعه، برای جمعی از بیماران دیابتی شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل، در خصوص ویژگیهای غذای سالم در رژیم بیماران دیابتی اظهار داشت: مهمترین اصل در کنترل دیابت، رعایت رژیم غذایی مناسب و استفاده متعادل از مواد غذایی است.
ابوالفضل رادپور، با بیان اینکه رژیم غذایی مناسب باید نیازهای روزانه فرد از جمله انرژی و مواد مغذی را تأمین کند، گفت: در کنار داشتن رژیم غذایی مناسب بایستی قند خون، چربی خون، فشار خون و وزن افراد مبتلا به دیابت نیز کنترل شود.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل، با تأکید بر اهمیت تنوع غذایی، افزود: افراد مبتلا به دیابت باید روزانه از تمام گروههای غذایی استفاده کنند.
وی توصیه کرد: بیماران دیابتی از نانهای با آرد کامل و سبوسدار مثل نان سنگک به جای نانهای سفید استفاده کنند و روزانه میوه و سبزی تازه به مقدار کافی در برنامه غذایی خود قرار دهند. همچنین، باید از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ شده، غذاهای آماده و کنسرو شده در حد امکان خودداری کنند.
یادآور می شود این برنامه به همت واحد مبارزه با بیماریهای غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با همکاری واحد بهبود تغذیه در سالن ورزشی کریمشاهی این شهرستان برگزار شد.
نظر دهید