میز خدمت الکترونیکی

قرارگاه جوانی جمعیت

امروز : 01 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/08/30 - 14:57
  • 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZMmU

برگزاری جشنواره غذای سالم با رویکرد غلبه بر دیابت

به مناسبت هفته ملی دیابت، جشنواره غذای سالم با هدف آگاهی بخشی در خصوص تغذیه سالم و ترویج گنجاندن غذاهای سالم در سبد خانوار و کنترل دیابت در جامعه، برای جمعی از بیماران دیابتی شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل، در خصوص ویژگی‌های غذای سالم در رژیم بیماران دیابتی اظهار داشت: مهم‌ترین اصل در کنترل دیابت، رعایت رژیم غذایی مناسب و استفاده متعادل از مواد غذایی است.
 
ابوالفضل رادپور، با بیان اینکه رژیم غذایی مناسب باید نیازهای روزانه فرد از جمله انرژی و مواد مغذی را تأمین کند، گفت: در کنار داشتن رژیم غذایی مناسب بایستی قند خون، چربی خون، فشار خون و وزن افراد مبتلا به دیابت نیز کنترل شود.
 
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل، با تأکید بر اهمیت تنوع غذایی، افزود: افراد مبتلا به دیابت باید روزانه از تمام گروه‌های غذایی استفاده کنند. 
 
وی توصیه کرد: بیماران دیابتی از نان‌های با آرد کامل و سبوس‌دار مثل نان سنگک به جای نان‌های سفید استفاده کنند و روزانه میوه و سبزی تازه به مقدار کافی در برنامه غذایی خود قرار دهند. همچنین، باید از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ شده، غذاهای آماده و کنسرو شده در حد امکان خودداری کنند.
 
یادآور می شود این برنامه به همت واحد مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با همکاری واحد بهبود تغذیه در سالن ورزشی کریمشاهی این شهرستان برگزار شد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل
  • کد خبر : 136674

تصاویر

کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین