میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 29 اسفند 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/09/18 - 13:08
  • 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZruU

تأثیر حالات روحی بر عادات غذایی و چاقی در زنان

استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به بررسی تأثیر حالات روحی بر عادات غذایی زنان و ارتباط آن با چاقی پرداخت.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر نسرین شریفی، با اشاره به انجام پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص تأثیر حالات روحی بر عادات غذایی و چاقی در زنان، اظهار کرد: در این پژوهش، ۶۴ درصد از خانم‌های دارای اضافه وزن و چاقی به خوردن هیجانی مبتلا بودند.

 

وی افزود: این آمار نشان‌دهنده اهمیت توجه به این موضوع در برنامه‌های کاهش وزن و سلامت عمومی است. در این مطالعه، مشخص شد که خانم‌هایی که دچار خوردن هیجانی هستند، بیشتر به مصرف غذاهای پرکالری و کم‌ارزش غذایی تمایل دارند.

 

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به اینکه بسیاری از افراد به ویژه زنان در شرایط عاطفی نامناسب به پرخوری روی می‌آورند، عنوان کرد: خوردن هیجانی به معنای مصرف غذا به عنوان یک راهکار برای مقابله با استرس و حالات روحی ناخوشایند است.

 

وی اضافه کرد: این رفتار می‌تواند به افزایش وزن و چاقی منجر شود و چرخه‌ای معیوب از احساس پشیمانی و افسردگی را ایجاد کند.

 

دکتر شریفی، با اشاره به کمبودهای تغذیه‌ای در این افراد، تصریح کرد: زنان مبتلا به خوردن هیجانی معمولاً از نظر ویتامین‌ها و املاح معدنی دچار کمبود هستند. این کمبودها می‌تواند به تشدید حالات روحی ناخوشایند منجر شود و به این ترتیب، چرخه معیوب ادامه یابد.

 

وی، درباره راهکارهای مدیریت خوردن هیجانی اذعان کرد: مشاوره‌های روان‌شناسی می‌تواند به افراد کمک کند تا در زمان‌های استرس‌زا، به جای روی آوردن به غذا، روش‌های سالم‌تری برای مدیریت احساسات خود پیدا کنند. 

 

این استاد دانشگاه ادامه داد:  انتخاب غذاهای سالم و در دسترس بودن آن‌ها در محیط زندگی نیز می‌تواند به کاهش پرخوری کمک کند.

 

وی، با تأکید بر نقش آگاهی و تغییر رفتارهای غذایی در بهبود سلامت عمومی جامعه، خاطرنشان کرد: توجه به الگوهای غذایی سالم از سنین پایین و تشویق به فعالیت بدنی می‌تواند به پیشگیری از چاقی و مشکلات ناشی از خوردن هیجانی کمک کند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 137111
کلمات کلیدی
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین

Close menu