میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 15 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/09/14 - 13:58
  • 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZPsU

باورهای غلط درباره جرم‌گیری دندان و عواقب آن برای سلامت عمومی

عضو گروه بیماری های دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی کاشان هشدار داد: باورهای نادرست درباره جرم‌گیری دندان می‌تواند عواقب خطرناکی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کوثر رضایی فر متخصص بیماری‌های دهان و فک و صورت، در گفت‌وگویی به بررسی تأثیر بیماری‌های دهان و دندان بر سلامت مغز و سیستم مغزی عروقی پرداخت و به یک باور غلط شایع در جامعه اشاره کرد.

 

وی گفت: متأسفانه بسیاری از افراد به دلیل یک باور غلط، از جرم‌گیری دندان خودداری می‌کنند.

 

دکتر رضایی فر افزود: این باور که جرم‌گیری برای دندان ضرر دارد، کاملاً اشتباه است و می‌تواند عواقب جدی برای سلامت دهان و دندان و حتی سلامت عمومی فرد داشته باشد.

 

وی بیان کرد: عدم مراجعه به موقع به دندان‌پزشک و امتناع از انجام جرم‌گیری می‌تواند منجر به تشکیل بیشتر جرم های دندانی و گسترش التهاب لثه و متعاقب آن تخریب بافت لثه و استخوان فکی شود.

 

دکتر رضایی فر افزود: التهاب لثه موجب خون‌ریزی هنگام مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان می‌شود و این مسئله می‌تواند موجب ترس افراد شده و سبب شود نسبت به رعایت دقیق و درست بهداشت دهان دچار بی توجهی شوند. در نتیجه، میزان میکروب‌های دهانی افزایش یافته و خود این مسأله باعث می شود رعایت بهداشت دهان به شدت کاهش یابد.

 

وی همچنین هشدار داد: میکروارگانیسم‌های موجود در حفره دهان می‌توانند وارد جریان خون شوند و باعث بروز مشکلات جدی در بدن شوند. همچنین باعث وقوع فعل و انفعالاتی در بدن شوند که می تواند سیستم های مختلف بدن را درگیر کند.

 

 دکتر رضایی فر اظهار داشت: یکی از سیستم های بدن که می تواند درگیر شود سیستم مغزی عروقی است. فعل و انفعالات بدن در نتیجه گسترش باکتری ها به خون و وجود التهاب لثه می‌توانند به بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر، سکته مغزی و حتی آبسه مغزی منجر شوند که این آبسه مغزی می‌تواند برای فرد کشنده باشد.

 

عضو گروه بیماریهای دهان و فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اهمیت آگاهی‌بخشی در جامعه، تأکید کرد: وجود باورهای غلط و بی‌توجهی به بهداشت دهان و دندان می‌تواند به افزایش شیوع بیماری‌هایی مانند آلزایمر و سکته مغزی منجر شود و در نهایت خطر مرگ را برای افراد افزایش دهد.

 

دکتر رضایی فر در پایان، از مردم خواست تا به بهداشت دهان و دندان خود توجه بیشتری داشته باشند و سلامت خود را فدای باورهای غلط موجود در جامعه نکنند تا از بروز مشکلات جدی در آینده جلوگیری کنند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 137018
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین