میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 28 اسفند 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/11/25 - 12:12
  • 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZMXU

اهمیت تغذیه مناسب برای بیماران ترومای مغزی پس از ترخیص از بیمارستان

دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به اهمیت تغذیه مناسب برای بیماران ترومای مغزی پس از ترخیص از بیمارستان تاکید کرد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن تقی‌زاده با اشاره به اینکه بسیاری از بیماران پس از ترخیص از بیمارستان، به دلیل عدم آگاهی از نیازهای تغذیه‌ای خود، دچار مشکلات جدی می‌شوند گفت: تغذیه بیماران ترومای مغزی باید به طور دقیق و مرحله‌ای برنامه‌ریزی شود.
 
وی اظهار داشت: به عنوان مثال، در ۱۰ روز اول پس از ترخیص، بیماران نیاز به رژیم غذایی خاصی دارند که باید با توجه به وضعیت جسمی و متابولیک آن‌ها تنظیم شود.
 
عضو هیات علمی دانشگاه، به مشکلات ناشی از عادات غذایی نادرست و اطلاعات غلط درباره تغذیه اشاره کرد و گفت: بسیاری از خانواده هابه صورت خودسرانه برای این بیماران توصیه های تغذیه ای می کنند که این اقدامات می تواند روند بهبودی را کند و حتی به سلامت آن‌ها آسیب برساند. 
 
وی تأکید کرد: بهتر است خانواده‌ها با مشاوره متخصصان تغذیه، یک برنامه غذایی مناسب برای بیماران خود تهیه کنند.
 
دکتر تقی‌زاده، همچنین به آمار بالای تصادفات و آسیب‌های مغزی در کشور اشاره کرد و افزود: متأسفانه، بسیاری از افراد در حوادث رانندگی و تصادفات، دچار تروما می‌شوند که این موضوع نه تنها بر روی سلامتی و زندگی خود فرد تأثیر می‌گذارد، بلکه بار مالی و اجتماعی سنگینی بر روی خانواده‌ها و جامعه تحمیل می‌کند.
 
 دکتر تقی‌زاده در پایان به اهمیت فرهنگ‌سازی در زمینه ایمنی و تغذیه مناسب برای بیماران تأکید کرد و گفت: ما باید به یکدیگر کمک کنیم تا از بروز مشکلات برای بیماران ترومایی جلوگیری کنیم و به بهبود کیفیت زندگی این بیماران کمک کنیم.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 138384
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین

Close menu