افزایش مصرف سبزیجات و کنترل قند خون
عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: افزایش مصرف سبزیجات در رژیم غذایی میتواند به طور قابل توجهی به کنترل قند خون کمک کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا میلاجردی افزود: افزایش فیبرهای غذایی از طریق سبزیجات، به ویژه انواع مختلف آنها، میتواند تأثیر مثبتی بر سلامت افراد داشته باشد.
وی تأکید کرد: مصرف سبزیجاتی مانند ریحان، تره، گوجه، کاهو، کلم و کدو میتواند به کاهش قند خون کمک کند. این سبزیجات با افزایش فیبر در رژیم غذایی، باعث میشوند که قند به آرامی وارد جریان خون شود. این فرآیند به انسولین فرصت میدهد تا قند را به سلولها منتقل کند و از تجمع قند در خون جلوگیری کند.
عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان توصیه کرد: افراد در کنار وعدههای غذایی خود، غذاهایی حاوی سبزیجات مانند سبزی پلو، شوید پلو و باقالیپلو را اضافه کنند تا میزان سبزیجات دریافتی خود را افزایش دهند و با استفاده از سبزیجات خشک در رژیم غذایی روزمره میتواند به کنترل وزن و قند خون بیماران مبتلا به دیابت کمک کند.
در پایان، دکتر علیرضا میلاجردی تأکید کرد: عادت به استفاده از سبزیجات در وعدهها و میان وعدهها، مانند کدو آبپز و بروکلی، میتواند به بهبود کنترل قند خون و سلامت عمومی افراد کمک نماید.
نظر دهید