پژوهش محوری در حوزه جوانی جمعیت اهمیت دارد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: پژوهش محوری در حوزه جوانی جمعیت اهمیت دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامعلی حمیدی در کمیته جوانی جمعیت در دانشگاه گفت: امید به زندگی زنان و مردان در ایران در طول ۴۵ سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و در حال حاضر امید به زندگی به بیش از ۷۵ سال رسیده است. کشور ما سال ها از جمعیت جوان برخوردار بوده و لازم است این ثروت حیاتی، حفظ و تقویت شود.
وی افزود: در حال حاضر کشور در مرحله یک «پنجره فرصت جمعیتی» قرار گرفته است که تا ۳۰ سال آینده تداوم خواهد داشت. بدیهی است بهرمندی از این فرصت، مستلزم مدیریت صحیح برای استفاده بهینه از امکانات بالقوه جمعیت فعال اقتصادی است و با برنامه ریزی های اقتصادی، کارآفرینی و اشتغال زایی برای جمعیت فعال و مولد همراه با اتخاذ سیاستهای حمایتی و ترغیب فرزندآوری، انتظار میرود مسیر برای سازندگی، شکوفایی و بالندگی کشور فراهم شود.
وی، تصویب طرح های پژوهشی از جمله بررسی پیامدهای مادری و نوزادی درراستای صیانت از جمعیت –کاشان 1395-1402، بررسی عوامل اجتماعی موثر بر تمایل فرزندآوری در زنان و مردان سنین باروری، کاشان 1402 و بررسی اپیدمیولوژ ی انواع سقط در کاشان را از جمله اقدامات این معاونت برشمرد.
دکتر حمیدی، با حمایت از فعالیت های محققین در دانشگاه در این راستا، برگزاری وبینارهای "مسائل قانونی سقط"، "تدابیر طب ایرانی و افزایش قوای باروری" و "ناباروری و عوامل موثر بر بروز آن"، برگزاری همایش یک روزه صیانت از جمعیت و فرزنداوری با مشارکت مرکز هم اندیشی اساتید دانشگاه و مسئولین شهری و ... را از دیگر اقدامات این معاونت عنوان کرد.
نظر دهید