میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 17 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/11/07 - 10:07
  • 792
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /ZcG
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت:

گزارش عملکردی که امروز ارائه می دهم گزارش عملکرد همه است

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: گزارش عملکردی که امروز ارائه می دهم در واقع گزارش عملکرد همه مردم، خیرین، مسولین کشوری و منطقه ای، کادر و مدافعان سلامت، پرسنل و معاونت های هفت گانه و حوزه ریاست دانشگاه و اصحاب رسانه و همه است.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: گزارش عملکردی که امروز ارائه می دهم در واقع  گزارش عملکرد همه مردم، خیرین، مسولین کشوری و منطقه ای، کادر و مدافعان سلامت، پرسنل و معاونت های هفت گانه و حوزه ریاست دانشگاه و اصحاب رسانه و همه است.


دکتر سیدعلیرضا مروجی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه افزود: این مراسم، دهمین مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون است و آقای دکتر ساکی بعنوان یازدهمین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان معارفه می شود.


وی با سلام و درود به ارواح طیبه شهدای اسلام و انقلاب با ا شاره به معانی کلمه دانشگاه در دو زبان انگلیسی


( university) و عربی ( جامعه )  گفت: مفهوم این کلمه در همه زبانها یعنی جهانی بودن.


وی تصریح کرد: در دنیا به رئیس دانشگاه و رئیس جمهور می گویند «پرزیدنت» و این مفهوم بیانگر جایگاه والای دانشگاه است و توفیق مسئولیت در این جایگاه والا نعمتی بود که نصیب من شد.


وی اظهار داشت: خدا را شاکرم که به ما توفیق داد از پایین ترین رده ها در سطح یک مرکز بهداشتی درمانی روستایی تا اینجا، بتوانم تاج خدمت به خلق را بر سر داشته باشیم .


رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اعتقاد داریم دانشگاه مبدا همه تحولات و رشد جامعه و نشانه قدرت و منزلت جامعه است.


دکتر مروجی افزود: نقش آفرینی دانشگاه مستلزم باور پذیری خودش به تعهداتش است و با  مشارکت مجدانه اضلاع سه گانه اش یعنی استاد، کارمند و دانشجو و همچنین مشارکت هدفمند با جامعه با رویکرد جامعه محور با عنوان پیشانی جامعه نه دنباله رو جامعه و در عین حال به رسمیت شناختن استقلال دانشگاه توسط منطقه محقق می شود.


به گفته وی، دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه هایی هستند که وظایف چندگانه دارند و یک رئیس دانشگاه علوم پزشکی در عین حال که مسئولیت سنگین آموزش و پژوهش و امور فرهنگی را بر عهده دارد در عین حال مسئولیت سنگین بهداشت، درمان، غذا و دارو و حوزه سلامت را هم عهده دار است.


وی تصریح کرد: این دانشگاه در چهارمین دهه و در سی و پنجمین سال حیات خودش، بعنوان یک دستگاه آکادمیک و نه صرفا اجرایی بعنوان یک دستگاه فرامنطقه ای و نه شهرستانی فعالیت می کند.


وی اظهار داشت: این دانشگاه از سال 1365 با بیست نفر عضو هیات علمی و 250 دانشجوی پرستاری و پزشکی شروع به کار کرد در سال 1372 به دانشگاه تبدیل شد و در سال1392 با امضای آقای دکتر عین اللهی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در آن زمان، به تیپ یک ارتقا پیدا کرد.


به گفته وی، این دانشگاه هم اکنون با  54 رشته در 5 دانشکده و یک پردیس خودگردان در بیش از 200 هکتار فعالیت می نماید و در حال حاضر 2800 دانشجو دارد و بیش از 3 هزار دانشجوی جدیدالورود در  سال جدید تحصیلی پذیرفته است.


وی، تعداد رشته های تخصصی پزشکی در این دانشگاه را 12 رشته عنوان کرد و گفت: همچنین 16 رشته دکترای تخصصی آموزشی و تخصصی پژوهشی و کارشناسی ارشد و  49 گروه آموزشی با  274 هیات علمی که 92 نفرشان در قله (استاد و دانشیار) هستند در این دانشگاه وجود دارد.


دکتر مروجی افزود: این دانشگاه  از سال 1391 هیئت ممیزه مستقل دارد و تا الان بیش از 20 هزار و 367  دانش آموخته داشته که بیش از 2500 نفر آنان در رشته پزشکی عمومی و 400 نفر در رشته های تخصصی پزشکی فارغ التحصیل شده اند.


وی با بیان این مطلب که این دانشگاه افتخارات و ظرفیت های بی بدیلی را در منطقه شمال اصفهان دارد گفت: این دانشگاه تاکنون 6 هزار مقاله به جامعه تحویل داده ، 4 مجله علمی انگلیسی زبان و 2 مجله علمی فارسی زبان و 3600 نیروی شاغل دارد.


رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: این دانشگاه در طرح تحول نظام سلامت، دستاورهای خوبی را در آموزش، بهداشت و درمان داشته است.


دکتر مروجی افزود: رشته روان شناسی ورزش در کشور از سوی این دانشگاه، تدوین شده و رشته های سالمندی و دیگر رشته های جدید متناسب با نیاز جامعه را دایر کرده است.


به گفته وی، توسعه کیفی فعالیتهای آموزشی شامل  بین المللی سازی، آموزش مجازی و  توجه ویژه به بسته های تحول آموزش و در حوزه بهداشت و برنامه های 15 گانه آن و درمان با برنامه های کاهش پرداخت از جیب مردم از دیگر افتخارات این دانشگاه است.


وی با اشاره به اینکه در کشور ما خوشبختانه بعداز انقلاب حوزه بهداشت در روستاها قویتر از شهرها بوده گفت: در شهرها هم برای شهروندان پرونده الکترونیک فعال است و هر فردی به طور فعال مورد مراقبت قرار می گیرد.


رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در سال 1398 که بنده عهده دار این مسوولیت شدم با بحران کرونا مواجه شدیم و همه ظرفیت های ما برای کرونا صرف شد.


دکتر مروجی افزود: ما در ابتدای جنگ کرونا ماسک هم نداشتیم همه به کمک آمدند، از فرمانداران، بسیج، هیات مذهبی، گروههای خودجوش، اصحاب رسانه، نماینده مجلس، امام جمعه و همه و همه به کمک مدافعان سلامت آمدند و سعی شد این تهدید به فرصت تبدیل شود.


وی تصریح کرد: سعی کردیم خودمان در خط مقدم و در صحنه باشیم از هیچ کاری دریغ نکنیم و ابایی نداشته باشیم.


وی اظهار داشت: در ابتدای مسئولیت دانشگاه، از دکتر حریرچی درخواست هایی داشتیم که خداوند کمک کرد توانستیم به همه چشم اندازهایی که داشتیم برسیم.


به گفته وی، تمرکز ما بر توسعه ساختار ها بود و روسای قبلی تلاش بسیار زیادی کردند، آجر روی آجر گذاشتند تا توسعه کمی بدهند.


رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: به فرایند محوری و فرهنگ سازمانی توجه ویژه شد، وضعیت جذب نیرو ساماندهی شد تا در عین نیاز و توامان با رعایت اصول باشد.


دکتر مروجی افزود: در دوران مدیریت کرونا، مجموعه مدیریت دانشگاه مظلوم واقع شد، انتقادها باعث کاهش انگیزه مدافعان سلامت شد اما اگر صبر کنید سره از ناسره و نقدها به خوبی از هم تمیز داده می شود و نقد اصلی برای آیندگان باقی می ماند.


وی اظهار داشت: علمای منطق نقد را بر چهار گونه می دانند نقد عالمانه و منصفانه، نقد غیر عالمانه و غیر منصفانه، نقد عالمانه و غیر منصفانه، نقد غیر عالمانه ولی منصفانه ، که 3 مورد آنها فاقد اعتبار است.


وی اضافه نمود: دوتا از اینها را می شود گذشت کرد که ما هم می گذریم، اما نقد عالمانه غیر منصفانه مستوجب عقاب است که آن را به یوم الحساب واگذار می کنیم و البته خودمان هم به سهم خودمان از آن می گذریم.


به گفته وی، در دوران مسئولیت من سعی شد جایگاه دانشگاه اعم از  ارکان دانشگاه و ... تبیین شود وتفویض اختیار صورت بگیرد و دیدگاه مدیریت دانشگاه ارتقاء یافت.


وی تصریح کرد: مدیریت کرونا نشان داد که چقدر پیشگیری مهم است و مدیریت دانشگاه باید بر اولویت پیشگیری و پاسخگویی به نیازهای سلامت جامعه، مردم و همینطور سازمانها و خیرین تمرکز می کرد.


وی اظهار داشت: در این دوران به طب اصیل ایرانی توجه ویژه شد و طب ایرانی بعنوان یک طب تلفیقی و نه موازی مطرح و در نظام شبکه ادغام شد.


وی در ادامه سخنانش، به افتخارات و رتبه های مختلف دانشگاه در ابعاد مختلف در دوران مسئولیت خود به صورت تیتروار اشاره کرد و گفت: دانشگاه در این دوره، ضمن کسب افتخارات و رتبه های متعدد، در زمینه افزایش امکانات و تجهیزات برای مردم منطقه با کمک خیرین موفقیت ها و دستاوردهای بسیاری داشت که خرید دستگاه سی تی آنژیوگرافی 160 اسلایس برای کاشان بعنوان اولین دستگاه فوق پیشرفته در منطقه مرکزی ایران با کمک خیر، جدیدترین دستاورد این دوره است.


وی در پایان از زحمات همه همکاران حوزه سلامت به ویژه همکاران معاونتهای غذا و دارو، بهداشت و درمان در دوران مبارزه با بحران کرونا تقدیر و تشکر کرد.


  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2121
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین