چای های سیاه در فروشگاه های کاشان سلامتی مردم را تهدید نمی کنند
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: طبق تحقیق انجام شده در این دانشگاه، چای های سیاه موجود در فروشگاه های شهرستان کاشان ترکیبات خطرناک سرطانزا و ترکیبات مضر غیر سرطانزای بالاتر از حد استاندارد ندارند و سلامتی افراد را تهدید نمی کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدباقر میران زاده، با اشاره به انجام پژوهشی با هدف سنجش غلظت فلزات سنگین در چای سیاه موجود در فروشگاه های شهرستان کاشان افزود: براساس نتایج بدست آمده از این مطالعه مشخص شدکه در مورد چای خشک سیاه، غلظت فلزات سرب، مس، کادمیوم، نیکل، آهن، روی و کروم در تمامی نمونه ها در حد استاندارد بوده است.
وی تصریح کرد: چای یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین نوشیدنی های مصرفی در سبد غذایی خانواده ها به ویژه ایرانیان می باشد و وجود هرگونه آلودگی در چای می تواند سلامتی مصرف کنندگان را به خطر اندازد.
دکتر میران زاده، با بیان اینکه اطمینان از بی خطر بودن چای بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: در این مطالعه، چای دم کشیده نیز بجز کادمیوم (34 درصد) از نمونه ها؛ مابقی فلزات سنگین در حد استاندارد بود.
نظر دهید