پلمپ کارگاه تولید ترشیجات در شهرستان آران و بیدگل
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران بیدگل از پلمپ کارگاه تولید ترشیجات در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا فیروزیان بیان کرد در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازرسان شبکه بهداشت شهرستان با دستور مقام محترم قضایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل را تعطیل نمودند و پرونده مربوطه جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
دکتر فیروزیان سرپرست شبکه دراین خصوص اظهار داشت:در این کارگاه انواع مختلفی از ترشی و شور با استفاده از رنگهای غیرمجاز صنعتی، تحت شرایط غیربهداشتی تولید می شد که با پیگیریهای همکاران ما در شبکه بهداشت ودرمان آران و بیدگل و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دستور فوری دادستان محترم شهرستان ،این کارگاه تعطیل و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضا سپرده شد.
ایشان تصریح کرد دو دستگاه کامیونت خاور با وزن تقریبی ۸ تن مواد غذایی فاسد(کپک زده)، از این کارگاه ضبط و معدوم گردید.
علیرضا فیروزیان افزود بیش از ۳۰۰ تن مواد اولیه و تولید شده در این کارگاه ،تا تعیین نتیجه آزمایشات تخصصی ،همچنان توقیف می باشد.
وی تصریح کرد خط قرمز ما،بحث سلامتی مردم در حوزه بهداشت و درمان می باشد که تمامی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی ،خوراکی و بهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت،شبانه روز رصد می شوند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران بیدگل از همه شهروندان عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف ،با سامانه 190 تماس حاصل نمایند.
نظر دهید