میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 23 اردیبهشت 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/07/26 - 12:07
  • 373
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZhSB
با شعار آب زندگی است ،آب غذاست ، هیچ کس را پشت سر نگذارید

همایش روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

همایش روز جهانی ایمنی غذا با شعار « آب زندگی است ،آب غذاست ، هیچ کس را پشت سر نگذارید » با حضور رئیس دانشگاه، معاون غذا و دارو و جمعی از تولید کنندگان و کارشناسان معاونت غذا و دارودر مورخ 25مهرماه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این همایش ضمن تبریک و گرامیداشت روز جهانی غذا به فعالان و زحمتکشان صنعت غذایی منطقه کاشان گفت: با توجه به شرایط کنونی و رشد سریع جمعیت، نقش متخصصان حوزه های مختلف وابسته به علوم و صنایع غذایی روز به روز افزایش یافته بطوری که تامین غذا و آب سالم متوجه همه دست اندر کاران این حوزه می باشد

دکتر کورش ساکی اظهار داشت: می توان با تعامل و همکاری بخش خصوصی، موسسات دانش بنیان، سازمان های دولتی و مردم نهاد از ظرفیت ها و پتانسیل بخش دولتی با هدف توسعه و استقرار صنایع غذایی گام برداشت.

وی در ادامه به مظلومیت مردم فلسطین و جنگ غزه اشاره نمود و گفت: که با توجه به اهمیت وجود غذا، رژیم کودک کش صهیونیست یکی از اصلی ترین نیازهای اولیه زندگی یعنی غذا و آب را از مردم غزه دریغ کرده و به عنوان اهرمی جهت ضربه. زدن به آنها استفاده می کنند.

در این همایش، معاون غذا و دارو دانشگاه، ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا با شعار " آب زندگی است ، آب غذاست ، هیچ کس را پشت سر نگذارید "و تبریک این روز، گفت: ضایعات و هدر رفت مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۶ میلیارد تن تخمین زده می شود که از این میزان ۳/۱ میلیارد تن، بخش قابل خوراکی آن است.

دکتر محمدرضا رشیدی اظهار داشت : حدود ۱۳ درصد مواد غذایی قبل از عرضه به بازار و در مراحل تولید از بین می رود و حدود ۱۷ درصد هم در سطح عرضه و توزیع غیر قابل مصرف می شود.

وی اعلام کرد: با توجه به آمارهای ضایعات مواد غذایی، گزارش‌های جهانی موجود نشان می دهد حدود ۶۹۰-۷۸۰ میلیون نفر در جهان در سال ۲۰۲۲ با گرسنگی مواجه بوده و حدود۳.۱ میلیارد نفر به درجاتی از سوء تغذیه مبتلا هستند. 

وی تصریح کرد: نکته قابل توجه و تامل اینجاست که بخش مهمی از مواد غذایی به‌صورت زباله دفن می شوند که یکی از بزرگ‌ترین منابع انتشار گازهای گلخانه‌ای است. 

معاون غذا و دارو  افزود: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد همه ساله یک شعار را به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری می نمایند و در سراسر جهان و به منظور جلب توجه تمامی ذینفعان و نقش آفرینان در مقوله امنیت و سلامت غذا این روز را با برگزاری مراسم گرامی می دارند. 

معاون غذا و دارو دانشگاه با ذکر این نکته که آب منشأ حیات و نیروی محرکه برای انسان ، اقتصاد ، طبیعت و اساس غذا است گفت : زمان آن رسیده تا با استفاده از تکنولوژی و افراد متخصص از مصرف بهینه آب اطمینان حاصل نماییم.

در حاشیه این همایش مهندس الهام تاجر مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی ، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی گفت : اهمیت و جایگاه غذا در تحقق امنیت غذایی و سلامت جامعه منتج به آن گردید تا در سال ۱۴۰۲ دو سند مهم شامل سند دانش بنیان امنیت غذایی و سند ملی امنیت غذا و تغذیه به ترتیب در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به تصویب برسد. 

وی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای صحیح و بهنگام آنها شاهد تامین حداکثری امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی که در سیاست های کلی سلامت بر آن تاکید شده است باشیم.

گفتنی است در پایان این مراسم از اعضا کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو ، مسئولین فنی برتر واحدهای تولیدی صنایع غذایی و همچنین مدیر آزمایشگاه و کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو تقدیر گردید.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,غذا و دارو
  • کد خبر : 108830

تصاویر

همایش روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد همایش روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد همایش روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین