موافقت با صدور پروانه بهره برداری 5 واحد تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی
چهارمین جلسه کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی مدیریت نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال جاری در تاریخ 22 خرداد ماه با حضور کلیه اعضاء برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهاب الدین سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود؛ در این کمیته با صدور پروانه بهره برداری 5 واحد تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی موافقت گردید.
دکتر شهاب الدین از ارجاع پرونده ۳ واحد تولید کننده مواد غذایی متخلف به مراجع قضایی و تعلیق پروانه یکی از مسئولین فنی واحدهای تولید کننده صنایع غذایی خبر داد.
این کمیته با حضور دکتر محمداسماعیل شهاب الدین سرپرست معاونت غذا و دارو، مهندس الهام تاجر مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دبیر کمیته، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا ، نماینده ریاست دانشگاه، نماینده انجمن مسئولین فنی، نماینده انجمن کارفرمایان و کارشناسان تخصصی مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی تشکیل و پس از بحث تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ گردید.