در نشست مشترک دانشگاه و سازمان دامپزشکی عنوان شد:
مراکز دارای مجوز قطعه بندی مرغ در کاشان و آران و بیدگل مشخص میشوند
در نشست مشترک معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مدیران دامپزشکی، مصوبهای برای شناسایی و ساماندهی مراکز دارای مجوز قطعه بندی مرغ در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست، با اشاره به مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی از طریق فرآورده های خام دامی، اظهار داشت: برای حفظ سلامت مصرفکنندگان، لازم است که گوشت مرغهای فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی ساماندهی شود.
دکتر مهدی دلاوری، با ابراز نگرانی از احتمال انتشار عوامل بیماریزا و آلودگیهای ناشی از عرضه گوشت مرغ قطعه بندی شده، جوجه طعم دار و شینسل کردن در شرایط غیر بهداشتی، تصریح کرد: با توجه به خواست مردم در خرید مرغهای فرآوری شده و به منظور پیشگیری از به خطر افتادن سلامت مصرف کنندگان، خواستار ساماندهی مراکز گوشت مرغ فرآوری شده فاقد مشخصات بهداشتی در سطح عرضه هستیم.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات انجام شده برای ارائه مجوز قطعه بندی و طعم دار کردن مرغ ارائه داد و از برنامهریزی برای تأمین دسترسی مردم به مرغهای فرآوری شده سالم خبر داد.
دکتر سیامک رضوان اظهار کرد: مراکزی تحت نظارت مسئول فنی برای این منظور در نظر گرفته شده است.
نماینده شبکه دامپزشکی شهرستان آران و بیدگل نیز، به نظارت بر کشتار و توزیع فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و فروش گوشت مرغ اشاره و اقدامات انجام شده در این زمینه را تشریح کرد.
در پایان این نشست، مقرر شد که برای اطلاعرسانی به مردم درباره خرید مرغهای فرآوری شده سالم و بهداشتی، اطلاعیههایی با عنوان "این مراکز دارای مجوز قطعه بندی مرغ میباشند" در مراکز مجاز نصب شده و نشستهای مشترکی در این خصوص توسط مراکز بهداشت شهرستانها و ادارات دامپزشکی به صورت هفتگی تشکیل شود.
نظر دهید