میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 24 فروردین 1404

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1404/01/18 - 11:36
  • 89
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZqTV
در ایام نوروز صورت گرفت:

مراجعه بیش از 64 هزار نفر به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از مراجعه بیش از 64 هزار نفر به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه در ایام نوروز خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدرضا فاضل، با اشاره به آغاز طرح سلامت نوروزی در حوزه درمان از 25 اسفند 1403 لغایت 15 فروردین 1404، اظهار داشت: کل مراجعین به اورژانس بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه 64 هزار و 34 نفر بود که از این تعداد، 58 هزار و 546 بیمار به صورت سرپایی درمان و پنج هزار و 488 بیمار نیز بستری شدند. 

 

وی همچنین به آمار عمل‌های جراحی اشاره کرد و گفت: در این مدت، ۷۷۲ عمل جراحی اورژانسی و ۴۱۵ عمل جراحی الکتیو در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه انجام شده است. 

 

دکتر فاضل با اشاره به وضعیت حوادث ترافیکی، عنوان کرد: در ایام نوروز، ۵۶۰ مورد مصدومیت ترافیکی ثبت شد که متاسفانه منجر به فوت ۵ نفر از این مصدومان گردید که این ارقام نشان‌دهنده لزوم توجه بیشتر به ایمنی در ترددهای نوروزی و فرهنگ‌سازی در این زمینه است. 

 

وی افزود: در این مدت، ۴۲۷ مراجعه به اورژانس مراکز درمانی به دلیل مشکلات قلبی، ۳۵ مورد سکته مغزی و همچنین ۱۳ مورد مسمومیت با مونوکسید کربن ثبت شده است. 

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمانی و پرسنل بیمارستان‌ها، بر عزم دانشگاه برای ادامه ارائه خدمات با کیفیت و ایمن به شهروندان تأکید کرد.  

 

وی خاطرنشان کرد: این گزارش، نمایانگر تعهد دانشگاه به تأمین سلامت و ایمنی مردم در ایام مختلف سال است که امیدواریم این خدمات نسبت به گذشته ارتقا یابد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان
  • کد خبر : 141385
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین

Close menu