مانور بهداشت محیط سلامت نوروزی و ماه رمضان1403 در کاشان برگزار شد
مانور بهداشت محیط سلامت نوروزی و ماه رمضان1403 در کاشان با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون بهداشت دانشگاه در این راستا گفت: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی تحت پوشش دانشگاه، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب آشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی از اهداف اختصاصی این مانور است.
دکتر مهدی دلاوری، به اجرای طرح سلامت نوروزی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اشاره کرد و اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن بین راهی و سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها، مرکز سلامت محیط و کار و مجموعه معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا و کاهش بار بیماریها در این ایام را بر عهده دارند.
در ادامه،رئیس گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز، ضمن قرائت دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 1403ارسالی از وزارت متبوع و مروری بر مفاد نامه به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت: برنامه سلامت نوروزی از 15 اسفند ماه تا 25 فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 8 صبح روز بعد به صورت کشیک و آنکال در کلیه روزهای اداری و تعطیل و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه 190 با همکاری پرسنل بهداشت محیط اجرا می شود.
مهندس زارعی افزود: در این مانور، 22 گروه از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به صورت کارناوال با همراهی نیروی انتظامی در خیابان های مرکزی شهرستان کاشان و آران و بیدگل حرکت خواهند نمود و سپس بازرسی از کلیه مراکز و اماکن حساس انجام می شود.
وی گفت: رعایت بهداشت فردی متصدیان و حفظ ایمنی مواد غذایی با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل بمنظور اندازه گیری میزان TPM روغن، میزان PH و شوری نان،دمای یخچالها و سردخانه ها نگهداری مواد غذایی با استفاده از دماسنج های دیجیتال و لیزری و ... ازدیگر اقدامات بازرسان در این مانور است.
لازم به ذکر است: در پایان مانور اکیپ های بازرسی از مراکز واماکن مطابق برنامه ریزی انجام و نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه اقدام نمودند.
نظر دهید