میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 18 دی 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/09/12 - 13:51
  • 311
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z5yQ

غذاهای مناسب هنگام ابتلا به آنفولانزا

هنگامی که شما مبتلا به آنفولانزا می شوید اشتهای شما کاهش می یابد با این وجود باید غذاهای مناسب میل نمایید تا انرژی و مواد مغذی برای شما تامین شود.

درهنگام سرماخوردگی، دریافت کافی آب و مواد مغذی جهت بهبودی اهمیت زیادی پیدا می کند.

 آب ومایعات:

دریافت کافی مایعات جهت بهبودی سریعتر اهمیت زیادی دارید. تب و تعریق و کاهش اشتها منجر به کاهش مصرف مایعات و در نتیجه از دست دهی آب بدن و کاهش سرعت بهبودی می شود. بهترین نوشیدنی جهت هیدراته شدن، آب است. البته سایرموارد مانند چای با عسل یا لیمو وزنجبیل وآبگوشت و آبمیوه طبیعی می توانند گزینه های خوبی باشند.

 سوپ مرغ وآب گوشت:

 یکی از قدیمی ترین درمان ها برای سرماخوردگی وآنفولانزا است. سوپ مرغ (درصورتی که حاوی هویج وکرفس وسبزیجات باشد) علاوه بر تامین مایعات، می تواند تامین کننده ویتامین واملاح معدنی مانند روی وویتامینA وآنتی اکسیدان ها باشد.

آبگوشت یکی ازبهترین چیزهایی است که هنگام داشتن انفولانزا می توانید بخورید. به محض شروع علائم و تا بهبودی کامل میتوانید آن را بخورید و همچنین آبگوشت به جلوگیری از کم آبی بدن جلوگیری میکند.

 سیر:

استفاده ازسیر درغذاها به ویژه سوپ میتواند از انتشار عفونت در بدن از طریق تقویت سیستم ایمنی جلوگیری کند.

 ویتامینD:

ویتامین D علاوه براهمیت در ساختار استخوانی بدن، نقش مهمی درسیستم ایمنی نیز دارد. ماهی به ویژه سالمون و قزل آلا و شیرهای غنی شده با ویتامینD، زرده تخم مرغ، قارچ و تن ماهی منبع خوبی از ویتامین D می باشند.

 میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامی C:

ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی باعث کاهش علائم سرماخوردگی می شود.

از مهم ترین منابع ویتامینC: مرکبات، کیوی، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای سبز و قرمز میتوان نام برد. البته مصرف مکمل ویتامین C هم در دوز مجاز میتواند تاثیرگذار باشد.

 سبزیجات برگ سبز:

علاوه بر اینکه منابع غنی از ویتامین های C،E،A،K هستند، دارای موادمغذی و آنتی اکسیدان هایی هستند که منجر به تقویت سیستم ایمنی می شوند.

ادویه ها و چاشنی ها:

 مانند زنجبیل و زردچوبه می توانند علائم سرماخوردگی را تخفیف دهند وبه دلیل وجود مواد ضدالتهاب،میتوانند التهاب راهم کاهش دهند. اضافه کردن لیموترش به چای یا سوپ میتواند کمک کننده باشد.

 در نظر داشته باشید اجتناب از غذاهای چرب و سرخ کرده و فست فود و غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس وکالباس و همچنین غذاهایی که مقادیر زیادی قندهای ساده و شکر دارند می توانند روند بهبودی شما را کند کنند.


تهیه و تنظیم: خانم کریمشاهی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فاطمیه زیدی مرکز بهداشت شهرستان کاشان

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,فرهنگ سلامت,بهداشت
  • کد خبر : 124493
کلمات کلیدی
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین