میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 11 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1401/11/18 - 17:43
  • 1031
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZYh

طلب 145 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تامین اجتماعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از طلب 145 میلیارد تومانی این دانشگاه از تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی امروز مورخ 18/11/1401 در نشست خبری با خبرنگاران، یکی از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی کاشان را  تامین منابع نقدینگی و در نتیجه دیرکرد پرداخت ها دانست.

وی، پرداخت های سازمان تامین اجتماعی را همراه با تاخیر بیان کرد و افزود: حتی اگر نیمی از این بدهی پرداخت شود، می توان خدمات درمانی بهتری ارائه کرد.

دکتر ساکی، با اشاره به اینکه 70 درصد منابع درآمد دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مطالبات سازمان تامین اجتماعی است، افزود: صد درصد هزینه های بیمارستان شهید بهشتی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی رایگان است.

 به گفته وی، با وجود تاخیر در پرداخت حقوق، اما پرسنل تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای خدمات دهی شبانه روز تلاش می کنند.

دکتر ساکی در ادامه، مراجعه کنندگان به بیمارستان شهید بهشتی در سال گذشته را 182 هزار بیمار عنوان کرد و یادآور شد: طی سال گذشته بیش از 8 هزار عمل جراحی انجام شده و دو هزار نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند.

وی، با اشاره به تنوع ارائه خدمات در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: تاخیر یا عدم انجام مناسب خدمات، با این حجم اقدامات نیز دور از تصور نیست و نسبت به استاندارهای کشوری قابل قبول است و مجموعه خدماتی که انجام می شود قابل تقدیر است.

رئیس دانشگاه، به بالابودن حساسیت فعالیت و اقدامات در حوزه علوم پزشکی به خاطر در ارتباط بودن با جان انسان ها اشاره کرد و گفت: رضایت بیمار، رضایت خداوند و خیر آخرت و دنیا را دربردارد و مجموعه همکاران دانشگاه علوم پزشکی در مراکز بهداشتی و درمانی تمام تلاش خود را در این راستا انجام می دهند.

وی، در پایان از همه پرسنل و دست‌اندرکاران حوزه سلامت که شبانه روزی برای ارائه خدمات به مردم تلاش می کنند، تقدیر و تشکر کرد و از اصحاب رسانه خواست در این راستا بازوی دانشگاه باشند.

 

***واحد اورژانس خارج از بیمارستان وجاهت علمی و قانونی ندارد

رئیس دانشگاه، در خصوص انتقال اورژانس موصوف به سرم درمانی به بیمارستان نقوی گفت: با توجه به استانداردهای مراکز درمانی، در هیچ کجای دنیا واحد اورژانس خارج از بیمارستان نمی باشد  و وجود چنین مرکزی خارج از بیمارستان وجاهت علمی و قانونی ندارد.

وی، به اهمیت وجود اورژانس در بیمارستان اشاره و تصریح کرد: بسیاری مواقع زمان طلایی رسیدگی به بیمار و جلوگیری از مرگ به خصوص در زمینه بیماری های قلبی و عروقی کمتر از 15 دقیقه است و این امر اهمیت وجود اورژانس در بیمارستان ها را برای ارائه خدمات لازم نشان می دهد.

دکتر ساکی، با بیان اینکه از نظر کارشناسان و مهندسین عمران دانشگاه با توجه به قدمت زیاد ساخت این مجموعه (بیش از 30 سال)، نمی‌توان آن را به عنوان مرکز ارئه دهنده خدمات درمانی شبانه روزی استفاده کرد و گفت: در صورت وقوع زلزله خفیف امکان تخریب کل این ساختمان وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به نزدیک بودن بیمارستان نقوی و بکارگیری چند پزشک متخصص جدید در این مرکز برای ارائه خدمات مورد نیاز در خصوص این جابه جایی اشاره کرد.

لازم به ذکر است: معاونین دانشگاه نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد یکساله واحد مربوطه خود را ارائه کردند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان,دانشجویی فرهنگی,بهداشت,آموزشی,پژوهشی,غذا و دارو,توسعه,تحقیقات و فناوری,شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل,ریاست
  • کد خبر : 3248

تصاویر

 نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران  نشست خبری رئیس و معاونین دانشگاه با خبرنگاران
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین