میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 14 فروردین 1404

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1404/01/10 - 14:05
  • 65
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZeRV

خارج کردن جسم خارجی از مری کودک 7 ساله در بیمارستان شهید بهشتی کاشان

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: با تلاش تیم پزشکی و تیم فوق تخصصی آندوسکوپی این مرکز، جسم خارجی از مری کودک 7 ساله با موفقیت خارج شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد رضا شریف افزود: این کودک در حین بازی یک جسم خارجی نوک‌تیز بلعیده بود که با استفاده از دستگاه آندوسکوپی از مری وی خارج و از انجام عمل جراحی برای این کودک جلوگیری شد. 

 

سرپرست بیمارستان شهید بهشتی کاشان، با اشاره به اینکه این عمل تشخیصی و درمانی توسط دکتر داود مطهری زاد فوق تخصص گوارش کودکان و با حضور تیم بیهوشی و پرسنل بخش آندوسکوپی این مرکز انجام شد، تصریح کرد: با انجام رادیوگرافی و آندوسکوپی جسم خارجی در داخل بدن این کودک، رؤیت و با آندوسکوپ بدون هرگونه عوارضی خارج شد که بیمار پس از هوشیاری کامل و با حال عمومی مناسب از بیمارستان ترخیص شد. 

 

دکتر شریف خاطر نشان کرد : اجسام نوک‌تیز نیز می‌تواند باعث آسیب به مری و بافت‌های اطراف مری به خصوص عروق معده شده و ممکن است باعث خونریزی شدید شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار دانشگاه,درمان
  • کد خبر : 141260
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین

Close menu