جلسه کمیسیون معاملات دانشگاه برگزار شد
جلسه کمیسیون معاملات دانشگاه با حضور معاونین توسعه و غذا و دارو و سایر اعضا برگزار شد و چندین موضوع مهم در حوزه خدمات پشتیبانی و درمانی مورد بررسی و تصمیمگیری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست، موضوعات مختلفی از جمله بازگشایی پاکات مناقصه مربوط به طبخ و توزیع غذای بیمارستان شهید بهشتی کاشان مطرح و درباره شرایط و کیفیت ارائه این خدمات بحث و تبادل نظر شد.
همچنین، شرایط و نحوه واگذاری بخشهایی از خدمات بیمارستان امام حسن (ع) به عنوان یکی دیگر از محورهای اصلی جلسه، مورد ارزیابی قرار گرفت. در این بخش، راهکارهای ممکن برای بهبود ارائه خدمات در این مرکز درمانی بررسی شد.
واگذاری داروخانههای بیمارستانی نیز در دستور کار کمیسیون معاملات دانشگاه بود. در این زمینه، شرایط واگذاری داروخانه سرپایی بیمارستان امام حسن (ع) و نیز داروخانه بستری و سرپایی بیمارستان متینی، با توجه به ضوابط و مقررات مربوطه، مورد بحث و تصمیمگیری قرار گرفت.
بر اساس نتیجهگیریهای این جلسه، مقرر شد اقدامات لازم برای اجراییسازی مصوبات، با هدف ارتقای کیفیت خدمات و استفاده بهینه از منابع، در چارچوب قوانین و دستورالعملهای دانشگاه انجام شود.
نظر دهید