میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 09 اردیبهشت 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/01/06 - 08:53
  • 242
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZgGR

تشدید نظارت بر مواد غذایی در ایام نوروز 1403

به منظور تأمین سلامت مواد غذایی و اطمینان خاطر شهروندان و مسافران نوروزی، طرح تشدید نظارت و بازرسی از کارخانجات و کارگاه‌های تولید کننده مواد غذایی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل از تاریخ 29 اسفند 1402 تا 4 فروردین 1403 اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس الهام تاجر، مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این خصوص گفت: در این طرح، 35 مورد بازدید از واحدهای تولید کننده مواد غذایی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی صورت پذیرفت و در راستای حفظ سلامت و تشدید نظارت، نمونه برداری از محصولات تولیدی نیز انجام شد.

وی هدف از این طرح را کنترل و بررسی وضعیت رعایت قوانین و الزامات بهداشتی در فرآیند تولید مواد غذایی عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف تضمین کیفیت و سلامت محصولات عرضه شده در ایام نوروز و جلب رضایت شهروندان و مسافران نوروزی اجرا شد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,غذا و دارو
  • کد خبر : 128836
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین