میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 19 فروردین 1404

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/11/30 - 16:24
  • 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCEU
از ابتدای سال 1402 تا کنون:

بیش از صد مادر باردار از سقط منصرف شدند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در کارگروه پیشگیری از سقط عمدی، با اشاره به انصراف 89 مادر باردار از سقط عمدی در سال جاری اظهار داشت: با مشاوره های همکاران مراکز نفس از ابتدای سال 1402 تا کنون 117 مادر باردار به حفظ جنین خود ترغیب شده اند.

00:00
00:00
دانلود

دکتر مهدی دلاوری ضمن معرفی مراکز نفس شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به عنوان مراکز مشاوره انصراف از سقط اظهار داشت: همایش ها و کارگاه های آموزشی ویژه پزشکان، ماماها و مراقبین سلامت جهت مشاوره و آموزش هر چه بهتر مادران و خانواده ها در زمینه پیشگیری از سقط در کلیه مراکز و پایگاه های سلامت برگزار شده است.

وی، هدف برگزاری این کارگروه را بررسی راهکارهای پیشگیری از موارد سقط عمدی جنین در راستای بهبود سلامت مادر و جنین و کاهش مرگ و میر مادران باردار عنوان کرد.

معاون دادستان شهرستان کاشان نیز، به اهمیت نقش سازمان های اطلاعاتی و نظارتی و همکاری هرچه بیشتر با دانشگاه جهت کشف این جرایم و افراد خاطی در زمینه توزیع داروهای سقط  تاکید کرد.

 امیر حسین اعلائی افزود: این تلاش ها گامی مؤثر برای کاهش نرخ سقط جنین و بهبود سلامت عمومی جامعه خواهد بود و می تواند الگویی برای سایر شهرستان ها در سطح کشور باشد.

دکتر زهرا نخی دبیر کارگروه و رئیس گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت نیز، ضمن اشاره به اهمیت ارتقاء آگاهی جامعه نسبت به مراقبت های دوران بارداری، به بررسی و تبادل نظر با سایر اعضای کارگروه در خصوص موضوعات مرتبط با پیامدهای سقط عمدی و کاهش خطرات ناشی از سقط غیرقانونی و برنامه های حمایتی برای مادران باردار پرداخت.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت
  • کد خبر : 138489
کلمات کلیدی
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین

Close menu