در ایام نوروز
بیش از 100 بازرسی از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و دارویی
معاون غذا و دارو دانشگاه از تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و دارویی در ایام نوروز خبر داد و گفت: در این طرح بیش از 100 بازرسی از مراکز تحت پوشش این معاونت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدرضا رشیدی اظهار داشت: در این مدت، از 44 واحد تولیدی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی بازدید و نمونه برداری از محصولات تولیدی صورت گرفت.
وی افزود: 123 مورد نمونه به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی این معاونت جهت بررسی ارسال شد و از 5 واحد تولیدی نیز بازرسی بعمل آمد.
معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به تشدید نظارت و بازرسی از داروخانه های شبانه روزی و کشیک در ایام نوروز، تصریح کرد: در این طرح 38 بازدید از داروخانه های سرپایی و بستری صورت گرفت و نحوه ارائه خدمات دارویی به شهروندان و مسافران نوروزی مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر رشیدی همچنین از نظارت بر عملکرد عطاری ها در زمینه رعایت اصول، ضوابط و مقررات واحدهای عرضه گیاهان دارویی خبر داد و گفت: در این طرح 5 مورد بازرسی از عطاری ها انجام شد.
وی در خصوص عملکرد واحد فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، به 21 مورد بازدید از داروخانه ها در زمینه فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و شیرخشک، ثبت و رسیدگی به 28 نسخه و پرونده الکترونیک شیرخشک های رژیمی برای بیماران متابولیک در سامانه حامی، اشاره کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان از پیش بینی مصرف و پیشگیری از ایجاد کمبود شیرخشک های رگولار، رژیمی و متابولیک و هماهنگی با شرکت های پخش دارویی توزیع کننده جهت تامین نیاز شیرخشک های شهرستان در ایام تعطیل خبر داد.
نظر دهید