برگزاری نشست توسعه تولید نان با آرد کامل در سطح شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل
جلسه ی توسعه تولید نان با آرد کامل در سطح شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، با حضور معاونین و کارشناسان معاونت های غذا و دارو ، بهداشت و رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی( 3 مردادماه) در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.
- به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه هدف از تشکیل جلسه را ارتقاء سطح سلامت مردم با توسعه تولید و ترویج مصرف نان کامل به عنوان یک منبع غذایی عنوان کرد.
معاون بهداشت دانشگاه با تاکید بر توسعه واحدهای نانوایی با تولید نان کامل، وضعیت تولید نان کامل در سطح شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه را تشریح کرد.
دکتر اسماعیل شهاب الدین معاون غذا و دارو دانشگاه نیز خواستار شناسایی نانوایی های داوطلب و دارای ضوابط در تهیه نان کامل و ارائه آموزش های لازم به واحدهای مذکور شد.
در پایان پس از بحث و تبادل نظر اعضاء ، تصمیماتی جهت تولید و عرضه نان با آرد کامل و اطلاع رسانی به مردم به منظور گرایش به مصرف نانهای کامل و سبوس دار اتخاذ شد.
نظر دهید