افزایش سلامت معنوی، ابتلاء به اعتیاد دانشجویان کاهش می دهد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به نتایج طرح شماره 98002 گفت: افزایش سلامت معنوی، ابتلا به اعتیاد را در دانشجویان کاهش می دهد.
دکتر قادری با اشاره به انجام پژوهشی با هدف تعیین ارتباط بین سلامت معنوی و روان با گرایش به اعتیاد در بین دانشجویان گفت: بر اساس نتایج بدست آمده، با افزایش سلامت معنوی، میزان آمادگی به اعتیاد در آنها کاهش پیدا می کند.
وی افزود: سلامت معنوی متغیر مهمی در بهزیستی روانی این گروه از افراد است که در آن ضعف دارند و رفع این ضعف میتواند به ترک مواد در آنها کمک کند.
دکتر قادری با اشاره به اینکه اعتیاد به مواد مخدر از مهمترین معضل هایی است که در روند توسعه اجتماعی و اقتصادی جامعه اخلال ایجاد می کند و بنیان های جامعه را متزلزل می سازد، تصریح کرد: در ابتلا به سرطان مری و دستگاه گوارش و بیماری های بدخیم، مواد مخدر نقش بسزایی دارد بنابراین نباید با تصورات نادرست، سلامت خود و خانواده را به مخاطره انداخت.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: بر خلاف تصور عموم جامعه، مصرف دخانیات به هر شکل برای سلامت انسان مضر است چون بطور قطع ثابت شده که زمینهساز ابتلا به انواع بیماریهاست.
نظر دهید