آداب باز کردن روزه از دیدگاه طب ایرانی
واحد طب ایرانی-معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، توصیه هایی در خصوص آداب باز کردن روزه بیان کرد.
روزه خود را با یک نوشیدنی گرم باز کنید.
آب جوش، چای ایرانی کم رنگ یا دمنوش به گزینه های مناسبی هستند.
برای افطار بهتر است غذایی حاضری یا سبک میل کنید. پنیر تازه با سبزی تازه، پنیر تازه با سیب زمینی آب پز، کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کتلت مناسب هستند.
بهتر است از نان سنگک یا نان های سبوس دار استفاده کنید.
پرخوری نکنید و مقداری از غذا میل کنید که هنگام برخاستن از کنار سفره احساس سنگینی نداشته باشید.
افطارتان را آرام میل کنید و تا حد ممکن از خوردن آب و دیگر مایعات همراه غذا پرهیز کنید.
بعد از افطار بهتر است حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید و بعد از آن میوه یا تنقلات میل کنید.
اگر اهل خوردن شام هستید بهتر است افطارتان سبک تر باشد و شام را حدودا با فاصله دو ساعت از افطار میل کنید.
منبع: واحد طب ایرانی-معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان
نظر دهید