با حضور رئیس دانشگاه:
مسابقه دست پخت ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه برگزار شد
به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی، مسابقه دستپخت ویژه دانشجویان خوابگاهی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین، به همت مدیریت امور دانشجویی و با همکاری اداره امور خوابگاه ها، شامگاه یکشنبه ۳۱ اردیبشهت سال جاری در محوطه بیرونی خوابگاه امام علی (ع) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیر امور دانشجویی در این خصوص گفت: مسابقه دست پخت با شرکت دانشجویان دختر و پسر ساکن خوابگاه های دانشجویی بین ۱۵ گروه از دانشجویان (۱۲ گروه دختر و ۳ گروه پسر) اجرا گردید.
دکتر اشرف مظاهری، ضمن اشاره به این نکته که در هر گروه بین یک الی پنج نفر شرکت داشتند، افزود: شاخص های امتیاز دهی به غذاها شامل: طعم و مزه واقعی غذا، استفاده از مواد اولیه طبق اصول تغذیه سالم، چیدمان و تزیین و زیبایی غذا، رعایت موارد بهداشتی، دسر و پیش غذا و غذای محلی بود.
وی اظهار داشت: به ۶ گروه برتر چهار گروه خواهران و دوگروه برادران جوایزی اهدا می شود.
شایان ذکر است: داوران این مسابقه دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه، دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی، جواد سلیج محمودی مسئول اداره تغذیه و محمد بخشنده سرآشپز سلف سرویس مرکزی دانشگاه بودند.
نتایج مسابقه دستپخت به شرح ذیل می باشد:
در بین گروه های پسران:
گروه منتخب اول: جواد عبدالهی، علی سنجزی، سهیل بندی، علیرضا شهره غلامی
گروه منتخب دوم: سروش باقری، حامد دربانیان، احمد ثنایی، سید محمدرضا میرمحمدی
در بین گروه دختران:
گروه منتخب اول: فاطمه کریمی، فاطمه فخارزاده، زهرا قادری
گروه منتخب اول: سپیده ایرانشاهی
گروه منتخب دوم: فاطمه زهرا رحیمی دولت آبادی، مائده گندمکار
گروه منتخب سوم: مریم ولی پور، مائده جعفری، پرنیان نصر، زهرا عابدی، فاطمه براتی
نظر دهید