میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 13 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/04/20 - 09:04
  • 2520
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZnYa

برای پیشگیری از تب مالت، شیر تازه محلی جوشانده شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برای پیشگیری از بیماری تب مالت شیرتازه محلی 5 تا 10 دقیقه جوشانده شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری، خودداری از مصرف شیر خام یا جوشانده نشده، استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش، عینک، چکمه و لباس غیر قابل نفوذ در زمان تماس با دام، خودداری از مصرف پنیر تازه محلی مگر این که پنیر حداقل چهل روز در آب نمک نگهداری شده باشد (برخی منابع تا 2 ماه را نیز توصیه کرده‌اند) و خودداری از مصرف بستنی سنتی و غیرپاستوریزه را از راه های پیشگیری تب مالت عنوان کرد.
به گفته وی، علائم تب مالت می‌تواند پس از چند هفته تا چند ماه، از بین برود و دوباره باز گردد؛ در برخی افراد، تب مالت می‌تواند مزمن باشد و علائم آن تا چندین سال ادامه یابد.
دکتر دلاوری، مصرف شیر خام آلوده یا فرآورده‌های لبنی حاصل از آن که به خوبی جوشانده نشده‌اند، استنشاق هوای آلوده در محیط‌های نگهداری دام و ورود باکتری از راه خراش‌های پوستی و ملتحمه چشم را از راه های انتقال این بیماری برشمرد.
وی اظهار کرد: آلودگی از راه مصرف گوشت و فرآورده‌های آن کمتر اتفاق می افتد و دلیل این امر پختن گوشت دام و حساسیت باکتری بروسلا(عامل بیماری تب مالت) به دما است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: طبخ گوشت را به صورت کامل انجام دهید، باید تمام نواحی گوشت به دمای درونی ۱۴۵ تا ۱۶۵ درجه فارنهایت یا ۶۳ تا ۷۴ درجه سانتی گراد برسند. زمانی که قصد مصرف غذاهای بیرونی دارید باید گوشت هایی را سفارش دهید که به خوبی پخته شده اند.
وی اظهار داشت: تب مالت نوعی بیماری عفونی مشترک بین انسان و حیوان است که با نام بروسلوز هم شناخته می شود و  می تواند از طریق تماس مستقیم و غیر مستقیم با حیوان به انسان منتقل شود.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت,اخبار مهم
  • کد خبر : 14956
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین