جلسه کمیته فنی غذایی در سال جاری برگزار شد
کمیته فنی غذایی با هدف بررسی پرونده های کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کمیته با حضور سرپرست معاونت غذا و دارو، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دبیر کمیته، نماینده انجمن مسئولین فنی و کارشناسان تخصصی اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و ... تشکیل و پس از بحث تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ گردید.
گفتنی است مجوز تولید و ساخت 51 مورد محصولات غذایی و صدور 3 پروانه مسئولیت فنی جهت کارخانجات تولید مواد غذایی از مصوبات این کمیته بود.
نظر دهید