امروز : 01 مرداد 1403

• 1403/04/29 - 23:16
  • /ZxjS

افتتاح آزمایشگاه طبی در مرکز خدمات جامع سلامت شهید دکتر محمد زارع (جوشقان)

خیرین نیک‌اندیش روستای جوشقان با اقدامی انسان‌دوستانه و خداپسندانه، یک دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی کلاسیک به ارزش 4 میلیارد و 500 میلیون ریال و دو عدد دستگاه میکسر هماتولوژی به ارزش 60 میلیون ریال را به واحد آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید دکتر محمد زارع جوشقان اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در این مراسم، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت دکتر مهدی دلاوری، بیوشیمی را یکی از مباحث مهم و پایه‌ای آزمایشگاه دانسته و اهمیت تجهیزات جدید را برای ارائه خدمات با کیفیت تأکید کردند.
 وی افزود: این دستگاه‌های اهدایی قادر به ارزیابی تمامی تست‌های بیوشیمیایی خون مانند قند، کلسترول و سایر تست‌های کبدی و کلیوی هستند.
در ادامه کارشناس اداره خیرین و سازمانهای مردم‌نهاد مجید صمدیان مقدم از نیت خیرخواهانه خیرین سلامت و نقش بارز آنها در ارتقاء نظام سلامت تشکر کرده و خواستار همراهی مستمر خیرین در حوزه سلامت شده است.
وی بیان کرد که این اقدامات باید در زمینه سلامت بیش از گذشته ادامه یابد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت