نشست رابطین امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه برگزار شد
در راستای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، نشست دو روزه رابطین و فعالان این عرصه با همت دبیرخانه شورای مرکزی امر به معروف در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،در این نشست که در تاریخ 24 و 31 تیرماه 1403 با حضور فعالان و رابطین امر به معروف از کلیه واحدهای دانشگاهی برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش کلیپی از سخنان حجت الاسلام تقوی، دکتر الهام عربشاهی، مسئول هیئت اندیشه ورز بسیج حضرت زینب (س) به ایراد سخنرانی پرداخت.
دکتر عربشاهی در بخشی از سخنان خود با اشاره به حدیث "کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته" بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به عنوان وظیفهای همگانی تأکید کرد. وی گفت: "همه ما در سرنوشت یکدیگر سهیم هستیم و نباید به مرز بیتفاوتی برسیم. تا زمانی که خودمان نخواهیم تغییر نخواهیم کرد. پس باید از بیتفاوتی نسبت به یکدیگر دست برداریم و تذکر لسانی را به عنوان وظیفهای همگانی در نظر بگیریم."
ایشان در ادامه با بیان اینکه "تواتر و تکرار امر به معروف و نهی از منکر از زبانها و قولهای مختلف و افراد متنوع اثرگذاری بیشتری دارد،" گفت: "اینکه فقط یک نفر به این امر بپردازد کافی نیست."
دکتر عربشاهی با اشاره به نظر مقام معظم رهبری در خصوص احتمال اثرگذاری امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: "در این امر، احتمال اثرگذاری را شرط دانستهاند، اما به قول مقام معظم رهبری مدظله العالی کمتر جایی است که تاثیر نداشته باشد و احتمال تاثیر تقریبا حتمی است."
وی به برخی از تاثیرات امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: "حتی اگر با تذکر ما فرد خاطی در لحظه دست از گناه برندارد، ممکن است مدتی بعد پشیمان شود و دست بردارد. یا اینکه وقتی من به او تذکر دادم ده درصد احتمال تاثیر هست نه نفر دیگر بعد از من اشاره کنند و هر کدام ده درصد موثر باشد روی هم صددرصد شده و آن فرد متحول می شود. دیگر آنکه حتی اگر متحول نشود، حداقل در گناهش جسورتر نشده و جری تر نخواهد شد یا اگر روی خود فرد اثر نکند اطرافیانش حتما متاثر خواهند شد. دیگر آنکه با تذکر ما حداقل لذت گناه در کامش تلخ خواهد شد و گناه از حالت علنی در جامعه به خفا خواهد رفت و در پایان حجت بر فرد تمام شده است."
در پایان این نشست، حاضران با تأکید بر ضرورت تداوم و اهتمام در امر به معروف و نهی از منکر، بر لزوم استفاده از شیوههای نوین و اقناعکننده در این امر مهم تأکید کردند.
نظر دهید