میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 27 دی 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/12/12 - 14:19
  • 635
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZnH

نماینده کفیل مردم در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه:

کاشان قطب بهداشت و درمان منطقه شمال استان اصفهان

نماینده کفیل مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: کاشان قطب بهداشت و درمان منطقه شمال استان اصفهان است.


 


به گزارش وب دا، جواد نائینی در نشست با مسئولین دانشگاه افزود: با توجه به اینکه کاشان در جایگاه ویژه ی بهداشتی و درمانی قرار دارد و به نوعی بار درمانی  منطقه شمال استان اصفهان را متحمل می شود لذا باید تلاش کنیم تا این دانشگاه توسعه پیدا کند.


 


وی، ضمن گرامیداشت یاد شهدای سلامت به خصوص شهدای سلامت کاشان دکتر محمد زارع، دکتر مجید فرهاد و محسن خادم تصریح کرد:  در آیات قرآنی به سلامت مخلوقات توجه ویژه شده است و توجه بر بعدهای علمی و مقوله سلامت انسان‌ها جزء مولفه های حکومت دینی است.


 


نماینده کفیل مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی متولی اصلی سلامت مردم است، از این بابت است که این مرکز علمی اهمیت ویژه دارد و باید با کمترین مشکل در این حوزه به فعالیت و پرورش نبوغ بپردازد.


 


وی ادامه داد: در کاهش مشکلات دانشگاه علوم پزشکی سه حوزه موثر است؛ مسئولان، وزارتخانه و خیرین که باید با هم افزایی در جهت ارتقا این مرکز و کاهش کمبودها تلاش کنند.


 


وی گفت: تنها خداوند می‌تواند ارزش این اقدامات درمانی را احصا کند؛ امروز معضلات عدیده‌ای در حوزه دانشجویی داریم و کرونا باعث شد یک تلنگر به ما زده و باب جدیدی در حوزه آموزش ایجاد گردد و به ما یاد داد که باید دگراندیشی کرد و موضوعات را از زاویه دیگر نگاه کرد.


 


معاون آموزشی دانشگاه نیز، برگزاری این نوع جلسات را زمینه ساز ارتباط بیشتر حوزه سلامت با نمایندگان مردم در مجلس عنوان کرد و ابراز خرسندی کرد با برگزاری چنین نشست هایی در زمینه ارتقای سلامت جامعه گام های بیشتری برداشته شود.


 


دکتر فاطمه سادات قریشی، به مشکلات حوزه بهداشت و درمان به خصوص در رشته پزشکی اشاره کرد و تصمیم مجلس مبنی بر افزایش تعداد دانشجویان پزشکی را چالش کنونی حوزه سلامت برشمرد.


 


وی، با اشاره به حساس بودن فعالیت در رشته پزشکی با توجه به اینکه با جان انسان در ارتباط است، افزود: برای افزایش تعداد دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با توجه به قدمت دانشکده پزشکی نیازمند فراهم نمودن امکانات، تجهیزات، زیرساخت ها و ساختمان جدیدی هستیم.


 


سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه نیز در این نشست، دانشگاه را مهد پرورش انسان ها عنوان کرد و گفت: این اقدام نیازمند توجه ویژه در ابعاد ساختاری و نرم افزاری و نیروی انسانی است.


 


دکتر مهدی نورالدینی در ادامه، به معرفی دانشگاه به خصوص دانشکده پزشکی پرداخت و افزود: دانشکده پزشکی کاشان در بهمن ماه 1365 تأسیس و با پذیرش 150 نفر دانشجو در رشته پزشکی و 100 نفر دانشجو در رشته پرستاری رسماً شروع بکار نموده و با توجه به امکانات و استعداد و توان بالقوه در سال 72 به دانشگاه تبدیل گردید.


 


وی، با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1392 به دانشگاه تیپ یک تبدیل شد، تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر 1300 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند.


 


 دکتر نورالدینی، با بیان اینکه در سال 1372 اولین دوره گروه پزشکی این دانشکده فارغ التحصیل شد، ادامه داد: دوره های تحصیلات تکمیلی دایر در دانشکده پزشکی: شامل دستیار تخصصی کودکان، زنان و زایمان، بیماری های داخلی، جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، روانپزشکی، بیهوشی، عفونی، رادیولوژی، نورولوژی و پاتولوژی، دوره های کارشناسی ارشد شامل رشته های انگل شناسی ومیکروب شناسی، آناتومی، فیزیولوژی و دکترای تخصصی سلولی و ملکولی و مطالعات اعتیاد و میکروب شناسی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2188
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین