به مناسبت روز جهانی آسم:
کنفرانس علمی تازه های پیشگیری و کنترل آسم در دانشگاه برگزار شد
به مناسبت روز جهانی آسم، کنفرانس علمی تازه های پیشگیری و کنترل آسم با همکاری گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه، انجمن آسم و آلرژی ایران و آموزش مداوم کشوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه در این کنفرانس، با اشاره به شیوع و بار بیماری آسم در نظام سلامت گفت: آسم یکی از معضلات اصلی نظام سلامت در بسیاری از کشورهای جهان و از جمله کشور ما محسوب می گردد.
دکتر مرتضی پنجه شاهی افزود: بیش از۳۴۰ میلیون نفر در دنیا مبتلا به آسم هستند و پیش بینی می شود که طی یک دهه آینده تعداد مبتلایان به آسم بیش از ۱۰۰ میلیون نفر افزایش یابد.
وی تصریح کرد: روزانه بیش از ۱۰۰۰ نفر در جهان به علت آسم جان خود را از دست می دهند که بیشترین مرگ و میر و عوارض ناشی از این بیماری در کشورهای با درآمد کم و متوسط رخ می دهد.
دکتر پنجه شاهی، شیوع علائم آسم در کودکان و نوجوانان ایرانی را حدود ۱۱ درصد و در بالغین حدود ۹ دردصد عنوان کرد.
دکتر مرضیه حیدرزاده فوق تخصص آلرژی و ایمنولوژی بالینی و دبیر علمی کنفرانس تازه های پیشگیری و کنترل آسم در دانشگاه نیز در ادامه، به تشریح روش های پیگیری و خودمراقبتی بیماران آسم پرداخت.
کارشناس مسئول غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این نشست، به تبیین برنامه های وزارت بهداشت در رابطه با دسترسی بهینه به مراقبت و داروهای آسم پرداخت.
دکتر مرضیه ملایی فوق تخصص ریه، دکتر زهرا سپهرمنش فوق تخصص روانپزشکی کودکان، دکتر مرضیه حیدرزاده فوق تخصص آلرژی و ایمنولوژی بالینی و دکتر ندا سخی متخصص گوش و حلق و بینی نیز به عنوان کمیته علمی برنامه در خصوص چالش های تشخیص و درمان بیماری آسم مطالب آموزشی خود را ارائه کردند.
نظر دهید