• 1402/08/30 - 13:06
  • /ZXwQ

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

کورش ساکی رئیس دانشگاه با صدور پیامی، فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این پیام آمده است:

"یا أیّها الّذین آمنوا إن تنصروا اللّه ینصرکم ویثبّت أقدامکم"

بسیج شجره طیبه، درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.امام خمینی (ره)

مردمی‌ترین نهاد جمهوری اسلامی که در  نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل(ره) و پشتوانه مردم تأسیس و به پایگاهی مردمی تبدیل شد، تشکیل بسیج بود که با حضور مقتدرانه خود در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، و همچنین رخدادها و بلایای طبیعی ارزش‌های اسلامی و دفاع از مردم را به رخ جهانیان کشید و به جریانی هدفمند تبدیل گشت.

بدون شک ملت بزرگ ایران، آسایش و آرامش امروز خود را مدیون غیور مردان و بسیجیانی است که با فداکاری و از خودگذشتگی خود نگذاشتند به نهال انقلاب آسیبی برسد و  سرافرازانه و محکم سر جای خود ایستاده است.

هفته بسیج فرصتی برای بازخوانی توانمندی های گسترده این نهاد مقدس و امکانی برای ظرفیت شناسی و بهانه مناسبی برای تکریم و بزرگداشت بسیجیان سلحشوری است که همیشه در صحنه بوده اند.

اینجانب ضمن سلام و درود به روان پاک شهدا و تعظیم در برابر  خدمات و تلاش‌های بی‌وقفه بسیجیان، آغاز هفته بسیج را به اساتید،دانشجویان و کارکنان  تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و امیدوارم در سایه الطاف خداوند متعال از گذرگاه‌های حساس به ‌سلامت عبور کنیم و در راه دستیابی به بالندگی علمی کشور از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست