• 1402/11/01 - 11:49
  • /ZXKQ

کنفرانس علمی یک روزه دیابت در دانشگاه برگزار شد

مرکز آموزش مداوم دانشگاه در تاریخ 28 دی ماه سال جاری کنفرانس علمی یک روزه دیابت در سالن دکتر قریب برگزار کرد..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کنفرانس با هدف ارتقا دانش و مهارت های تخصصی جهت گروه های داخلی – نفرولوژی - عفونی - قلب و عروق - داروسازی - پزشک عمومی - علوم آزمایشگاهی درزمینه دیابت برگزار شد.

در این کنفرانس علمی، موضوعات مهمی از جمله اهمیت مراقبت از بیماران مبتلا به دیابت، انتخاب بهترین روش درمان در بیماران دیابتی، پیشگیری و کنترل نفروپاتی دیابتی، توصیه های قلبی – عروقی در بیماران دیابتی، مرروی بر غربالگری و تشخیص دیابت براساس آخرین گاید لاین دیابت، انتخاب بهترین روش درمان در بیماران دیابتی، تفسیر آزمایشات بیماران دیابتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است این کنفرانس علمی یک روزه توسط خانم دکتر وجیهه چاوشی، آقای دکتر مسعود معینی طباء، آقای دکتر مهرداد سی منی و آقای دکتر امیرحسن متینی تدریس شد.

این کنفرانس با استقبال خوب شرکت کنندگان مواجه گردید و در پایان پرسش و پاسخ بین اساتید و شرکت کنندگان انجام شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,آموزشی