میز خدمت الکترونیکی

قرارگاه جوانی جمعیت

امروز : 02 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/05/28 - 11:19
  • 406
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZSUS
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

بهره مندی بیماران مبتلا به سلیاک از بسته خدمتی بیماران خاص

دکتر عباس آزادی گفت: هزینه‌های درمان برای بیماران مبتلا به «سلیاک» تحت پوشش بیمه بیماران خاص قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به این که سلیاک جزو بیماری‌های خود ایمن است، افزود: افراد مبتلا به این بیماری به گلوتن موجود در غلات حساس بوده و در صورت استفاده به عوارض جبران ناپذیری مبتلا خواهند شد.

دکتر عباس آزادی درباره درمان این بیماری نیز اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی بدون گلوتن برای همه افراد با تشخیص تأیید شده بیماری سلیاک توصیه می‌شود. معمولاً رژیم فاقد گلوتن ضمن بهبودی علائم، به روده کوچک اجازه می‌دهد تا ترمیم شود و از هر گونه عارضه طولانی‌مدتی که ممکن است در اثر ابتلا به بیماری سلیاک ایجاد شود، جلوگیری می‌کند.

وی اضافه کرد: اگر به دلیل بیماری دچار سوءتغذیه شده باشیم، ممکن است پزشک برای مدتی مصرف مکمل‌های غذایی برای جبران کمبودهای تغذیه‌ای را تجویز کند. در اغلب افراد مبتلا به سلیاک بعد از حذف خوراکی‌های حاوی گلوتن، علائم در عرض چند هفته شروع به فروکش می‌کنند. هرچند حدود ۳۰ درصد از افراد ممکن است همچنان درجات مختلفی از علائم را به صورت مداوم داشته باشند. شایع‌ترین دلیل عدم بهبودی، مصرف ناآگاهانه خوراکی‌های حاوی گلوتن است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان به هزینه‌های ویزیت، درمان و تهیه رژیم غذایی این بیماران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت و  سازمان بیمه سلامت ایران، افراد مبتلا به این بیماری تحت پوشش صندوق بیماری های خاص قرار گرفته اند که این بیماران جهت بهره مندی از بسته خدمتی شامل هزینه های ویزیت، آزمایش و ... می توانند با مدارک پزشکی به بیمه پایه خود مراجعه نمایند.

گفتنی است صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج برای نخستین بار سال ۱۴۰۱ رونمایی شد و به دنبال آن فهرست بیماری‌هایی که قرار بود تحت پوشش این صندوق قرار گیرند، در مرحله اول با ۲۷ گروه از بیماری‌ها آغاز شد تا این بیماران به تدریج خدماتی شامل ویزیت، ‌دارو، پاراکلینیک و توانبخشی را دریافت کنند و اکنون نیز تعداد بیماری‌های تحت پوشش صندوق به ۱۰۷ گروه بیماری رسیده است؛ روندی که به اذعان مسئولان سازمان بیمه سلامت قرار است به بیش از ۱۷۰ بیماری افزایش پیدا کند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 131720
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین