تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان
به منظور ارتقای سلامت عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، با حضور مسئولین فنی دفاتر خدمات سلامت،رئیس گروه مرکز سلامت محیط و کار و کارشناسان بهداشت محیط ستاد معاونت و مرکز بهداشت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل روز چهارشنبه 1402/12/16 در سالن رعیت معاونت بهداشت برگزار شد..
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،در این جلسه، احسان زارعی رئیس گروه مرکز سلامت محیط و کار ضمن اشاره به افزایش مسافران نوروزی و احتمال بروز آلودگیهای مواد غذایی و محیطی، بر تشدید نظارت و کنترل موازین بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بین راهی و اماکن اقامتی تاکید کرد.
همچنین مقرر گردید دفاتر خدمات سلامت نسبت به ارائه گزارش عملکرد خود طبق فرمت مربوطه اقدام نمایند.
نظر دهید