میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 13 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/09/12 - 10:15
  • 152
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZL3Q

اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان

مسئول واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه گفت ارتباطی میان شاخصهای تغذیه ای و شاخصهای آموزشی مانند میزان یادگیری، سطح نمرات، حضور ذهن، پیشرفت تحصیلی، مهارتهای علمی و فکری و تمرکز در کلاس درس وجود دارد که بنابراین توجه به برنامه غذایی گروه سنی مدرسه از اهمیت بالایی برخورداراست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،وجیهه عربشاهی درخصوص اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان گفت  متاسفانه کودکان و نوجوانان در سنیـن مدرسه از خوردن گوشت، سبزیجات و فیبر کافی خـوددارى مى کنند این در حالی است که مصرف تنقلات با ارزش غذایی پایین و غنی از قند، نمک و چربی مانند پفک، چیپس، پیراشکی و انواع شیرینی جات و همچنین فست فودها و غذاهای آماده، بالا گزارش شده است.

 

وی بیان کرد که در برنامه غذایی روزانه دانش آموزان از گروه غذایی شیر و لبنیات کم چرب، سبزیجات خام و غلات سبوسدار استفاده گردد.

 

وجیهه عربشاهی اظهار کرد میان وعده های مناسب جهت دانش آموزان که شامل انواع میوه جات نان و پنیر و سبزى یا گردو, نان و ماست یا ماست و مربا, میوه هاى تازه, ساندویچ کـوچک نان و تخـم مرغ و گوجه فرنگى،کوکـو یا کتلت با نـان، حبـوبات پخته (عدس، لـوبیـا)، خشکبـار مثل پسته، فندق، بادام و برگه میـوه ها، نخـودچى ، کشمـش، انجیر خشک و...می باشد استفاده گردد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 124475
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین