میز خدمت الکترونیکی

ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت

امروز : 03 دی 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/07/30 - 20:46
  • 200
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZC7T
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکیدکرد:

ضرورت تعامل بخش خصوصی و دانشگاهی برای توسعه صنایع غذایی سالم در کاشان

دکتر کوچکی گفت: می توان با تعامل و همکاری بخش خصوصی، مؤسسات دانش بنیان و بخش دولتی و دانشگاهی با هدف توسعه و استقرار صنایع غذایی گام برداشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همایش روز جهانی غذا با شعار "حق غذا برای زندگی بهتر و آینده روشن" پیش از ظهر امروز در سالن دکتر قریب برگزار شد.
 
دکتر ابراهیم کوچکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این همایش با تبریک گرامیداشت روز جهانی غذا به فعالان و زحمتکشان صنعت غذایی منطقه کاشان، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی و رشد سریع جمعیت، نقش متخصصان حوزه های مختلف وابسته به علوم و صنایع غذایی روز به روز افزایش یافته به صورتی که تأمین غذای سالم متوجه همه دست اندرکاران این حوزه است.
 
وی از تولید کنندگان و فعالان حوزه غذا درخواست کرد با تولید محصولات غذایی سالم و بهداشتی از عوارض جبران ناپذیر آن در آینده جلوگیری کنند.
 
دکتر کوچکی عنوان کرد: می توان با تعامل و همکاری بخش خصوصی، مؤسسات دانش بنیان، سازمان های دولتی و مردم نهاد از ظرفیت ها و پتانسیل بخش دولتی و دانشگاهی با هدف توسعه و استقرار صنایع غذایی گام برداشت.
 
معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در بخش دیگری از این همایش با اشاره به اهمیت جایگاه غذا و تاثیر آن در زندگی انسان ها و حتی در نسل های آینده، اذعان کرد: جایگاه ویژه امنیت، سلامت و بهداشت غذا از مزرعه تا سفره باعث شده تا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد هر ساله یک شعار را به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری نمایند و در سراسر جهان و به منظور جلب توجه تمامی ذینفعان و نقش آفرینان در مقوله امنیت و سلامت غذا این روز را با برگزاری مراسم گرامی می دارند. 
 
دکتر محمداسماعیل شهاب الدین افزود: متأسفانه ساله حدود ۱.۶ میلیارد تن ضایعات و هدر رفت مواد غذایی تخمین زده شده و این در حالی است که  گزارش‌های جهانی موجود نشان می دهد سالانه  حدود 700 میلیون نفر در جهان با گرسنگی مواجه هستند.
 
وی اضافه کرد: نکته قابل توجه و تأمل اینجاست که بخش مهمی از مواد غذایی به‌صورت زباله دفن می شوند که یکی از بزرگ‌ترین منابع انتشار گازهای گلخانه‌ای است. 
 
دکتر شهاب الدین ابراز امیدواری کرد تا با اجرای صحیح و به هنگام سند ملی امنیت غذا و تغذیه، شاهد تأمین حداکثری امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی که در سیاست های کلی سلامت بر آن تأکید شده باشیم.
 
گفتنی است، در پایان این مراسم  از واحدهای تولیدی برتر و مسئولین فنی برتر صنایع غذایی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر شد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,غذا و دارو
  • کد خبر : 135867
کلمات کلیدی

تصاویر

کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین