1-تهيه و تدوين و اجراي برنامه هاي مربوط به امور تغذيه و رژيم درماني بيماران.
.تنظيم برنامه بازديد و پايش فرآيندهاي جاري در ارتباط با برنامه هاي كلان تغذيه كشوري-2
. جمع آوري و تحليل اطلاعات و آمار مربوط به وضعيت تغذيه اي بيماران-3
.ارائه نظرات مشورتي و انجام مشاوره در امور تغذيه و رژيم درماني براي بيماران بيمارستان-4
. تهيه و تدوين برنامه هاي غذايي هفتگي، ماهانه و فصلي براي بيماران و كاركنان بيمارستان-5
.انجام مشاركتهاي لازم در فعاليتهاي برون بخشي و درون بخشي با حوزه هاي مرتبط با تغذيه-6
. نظارت بر اجراي برنامه هاي آموزشي تغذيه در سطوح عمومي ، اختصاصي و عالي-7
-8نظارت بر تهيه، نگهداري، پخت، توزيع و مصرف غذا باتوجه به اصول بهداشتي و رژيم هاي غذايي با درنظر گرفتن شرايط تغذيه اي.
-9شركت فعال در دوره هاي كارآموزي، مهارتي و آموزشي در جهت ارتقاء معلومات و توانمنديهاي شغلي و بكارگيري نتايج.