تشدید نظارت بر مواد غذایی در ایام نوروز 1403
به منظور تأمین سلامت مواد غذایی و اطمینان خاطر شهروندان و مسافران نوروزی، طرح تشدید نظارت و بازرسی از کارخانجات و کارگاههای تولید کننده مواد غذایی در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل از تاریخ 29 اسفند 1402 تا 4 فروردین 1403 اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس الهام تاجر، مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این خصوص گفت: در این طرح، 35 مورد بازدید از واحدهای تولید کننده مواد غذایی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی صورت پذیرفت و در راستای حفظ سلامت و تشدید نظارت، نمونه برداری از محصولات تولیدی نیز انجام شد.
وی هدف از این طرح را کنترل و بررسی وضعیت رعایت قوانین و الزامات بهداشتی در فرآیند تولید مواد غذایی عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف تضمین کیفیت و سلامت محصولات عرضه شده در ایام نوروز و جلب رضایت شهروندان و مسافران نوروزی اجرا شد.
نظر دهید