اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان
مسئول واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه گفت ارتباطی میان شاخصهای تغذیه ای و شاخصهای آموزشی مانند میزان یادگیری، سطح نمرات، حضور ذهن، پیشرفت تحصیلی، مهارتهای علمی و فکری و تمرکز در کلاس درس وجود دارد که بنابراین توجه به برنامه غذایی گروه سنی مدرسه از اهمیت بالایی برخورداراست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،وجیهه عربشاهی درخصوص اهمیت تغذیه سالم برای دانش آموزان گفت متاسفانه کودکان و نوجوانان در سنیـن مدرسه از خوردن گوشت، سبزیجات و فیبر کافی خـوددارى مى کنند این در حالی است که مصرف تنقلات با ارزش غذایی پایین و غنی از قند، نمک و چربی مانند پفک، چیپس، پیراشکی و انواع شیرینی جات و همچنین فست فودها و غذاهای آماده، بالا گزارش شده است.
وی بیان کرد که در برنامه غذایی روزانه دانش آموزان از گروه غذایی شیر و لبنیات کم چرب، سبزیجات خام و غلات سبوسدار استفاده گردد.
وجیهه عربشاهی اظهار کرد میان وعده های مناسب جهت دانش آموزان که شامل انواع میوه جات نان و پنیر و سبزى یا گردو, نان و ماست یا ماست و مربا, میوه هاى تازه, ساندویچ کـوچک نان و تخـم مرغ و گوجه فرنگى،کوکـو یا کتلت با نـان، حبـوبات پخته (عدس، لـوبیـا)، خشکبـار مثل پسته، فندق، بادام و برگه میـوه ها، نخـودچى ، کشمـش، انجیر خشک و...می باشد استفاده گردد.
نظر دهید