امروز : 12 اردیبهشت 1403

• 1402/07/09 - 11:42
  • /ZNHA

ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تا 15 مهرماه

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از روز شنبه ٨ مهرماه آغاز و تا پایان روز شنبه ١٥ مهرماه ١٤٠٢ ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نجات خیری پور اظهار داشت: داوطلبان می توانند جهت ثبت نام به صورت اینترنتی از طریق سامانه ثبت‌نام دانشگاه های علوم پزشکی اقدام نمایند.

وی، رشته های شغلی این آزمون را شامل پرستار، کارشناس اتاق عمل، کارشناس کاردرمانی، کارشناس شنوایی سنجی، کارشناس بینایی سنجی، داروساز، کارشناس تجهیزات پزشکی، کارشناس امور اجرایی سلامت، کارشناس فناوری اطلاعات سلامت، کارشناس فیزیوتراپی، کارشناس تغذیه، کارشناس منابع انسانی، کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها، کارشناس امور مالی، کارشناس امور دانشجویان، کارشناس ساختمان عنوان کرد.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۵ آبان ماه برگزار می‌شود.

دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

سامانه ثبت‌نام: https://examtest.ir/