میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 15 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/04/25 - 13:25
  • 298
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZnEa

گروه های پرخطر در گرمای شدید از منزل خارج نشوند

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان با اشاره به گرم شدن هوا در روزهای اخیر توصیه کرد: مردم و به ویژه گروه های پرخطر مانند سالمندان، مادران باردار، کودکان، افراد دچار بیماری های قلبی، دیابتی و... در صورت امکان به محیط گرم خارج از خانه نروند، فعالیت و تحرک زیاد نداشته باشند و ترجیحا در مکان های خنک و سایه رفت و آمد داشته باشند.

دکتر مسعود دهقانی، با اشاره به اینکه یکی از پدیده های شایع در تابستان، گرمازدگی است، افزود: این اختلال معمولا به دنبال فعالیت شدید و یا قرار گرفتن طولانی در محیط های گرم به ویژه نور مستقیم آفتاب رخ می دهد که علائم خفیف و متوسط گرمازدگی کلافگی، تپش قلب، بی قراری، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و سرگیجه را به همراه دارد.

وی تصریح کرد: این اختلال در موارد شدید با افت فشارخون و حتی کاهش سطح هوشیاری خود را نشان می دهد که در این موارد لازم است فرد به مراکز درمانی مراجعه و تحت درمان قرار گیرد.

دکتر دهقانی اظهار کرد: افراد در صورت ابتلاء به گرمازدگی شدید در  محیطی خنک و دارای تهویه مناسب ساکن شوند به طوری که به دور از معرض تابش نور خورشید باشند.

وی توصیه کرد: با کمپرس پارچه خنک روی بدن به تدریج دمای بدن بیمار را به حالت طبیعی بازگردانیده و به تدریج مایعات یا نوشیدنی های خنک مانند شربت آبلیمو، شربت سکنجبین و دوغ به وی خورانده شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، ضمن تاکید بر اهمیت رعایت نکات تغذیه ای در فصل تابستان، اظهار داشت: بیشتر از غذاهایی نظیر آب دوغ خیار، ماست، سبزیجات مانند خیار و کاهو، شربت آبلیمو، دوغ، خاکشیر، مرکبات و میوه‌های ترش و شیرین مانند زرشک و آب زرشک، هندوانه، شاه‌توت، سیب ترش، گوجه‌سبز، هلو و زردآلو استفاده شود.

وی با تاکید به مصرف وعده های غذایی سبک و دریافت کافی مایعات، افزود نباید در فصل تابستان در مصرف شیرینی، شکلات، غذاهای پرچرب، سرخ کردنی ها، چای، قهوه، ادویه جات و... زیاده‌روی کرد و مصرف غذاهای فرآوری شده مانند فست فودها، سوسیس، کالباس و... باید به حداقل برسد و مصرف غذاهای شور و هله هوله مانند پفک، چیپس و آجیل شور را باید در تابستان محدود کرد و بیشتر از آجیل خام استفاده کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت
  • کد خبر : 15013
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین