میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 19 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/03/26 - 08:32
  • 345
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZLT
رئیس دانشگاه در سی امین آیین پویش ره سلامت:

پیشرفت نظام سلامت کشور مایه مباهات در جهان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: پیشرفت نظام سلامت کشور مایه مباهات در جهان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: پیشرفت نظام سلامت کشور مایه مباهات در جهان است. 


به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در سی امین آیین پویش ره سلامت، به دستاوردهای دانشگاه در دوران همه گیری ویروس کووید 19 پرداخت و گفت: امروز بیش از 133 میلیارد تومان در حوزه سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برای ساخت و توسعه هزینه شده است. 


وی، به اقدامات دانشگاه و خیرین در دوران شیوع ویروس کووید 19 اشاره کرد و خرید 40 دستگاه ونتیلاتور، یک دستگاه رادیولوژی پروتابل، دو دستگاه سی تی اسکن، یک دستگاه اکمو، دو دستگاه اکسیژن ساز، یک دستگاه آنژیوگرافی، 53 دستگاه مانیتور، یک دستگاه اکو کاردیوگرافی، 250 تشک بستری و ... را از جمله این اقدامات برشمرد. 


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه، گزارشی از 14 ماه شیوع ویروس کووید 19 در حوزه سلامت منطقه را ارائه کرد و با یادی از شهدای مدافع خدمت و سلامت "شهیدان دکتر محمد زراع، دکتر مجید فرهاد و محسن خادم"، گفت: کشور ما 4 پیک را پشت سر گذاشته و به لطف خداوند، موج سنگین سال 1399 را نداشتیم. 


 وی، با بیان اینکه کاشان با اندکی تاخیر وارد پیک ها شد، به ظرفیت دانشگاه در زمینه شناسایی و تشخیص و افزایش تست ها اشاره کرد. 


دکتر مروجی، با بیان به اینکه در اردیبهشت ماه میزان مرگ و میر بیماری کرونا بیشتر بود، تصریح کرد: اما این میزان مرگ و میر در بیماران بدحال بود. 


وی، با اشاره به اینکه 100 درصد مرگ و میرها در بخش مراقبت های ویژه بود، اظهار داشت: با زحمت کادر سلامت در بخش های عادی فوتی نداشتیم. 


رئیس دانشگاه، با اشاره به افزایش قدرت غربالگری ادامه داد: پذیرش بیماران به صورت سرپایی، کاهش بستری بیماران الکتیو، افزایش اختصاص ظرفیت تخت ها به بیماران کرونایی و .. از عوامل مهار ویروس کووید 19 در پیک چهارم می باشد. 


وی، با بیان اینکه تعداد بیماران بستری کرونایی 59 بیمار به صورت متوسط است، ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت اشغال تخت ها برای بیماری کرونا 53 درصد است.



 


دکتر مروجی، در ادامه به بهره براری از بخش هایICU 4 و شیمی درمانی، دستگاه های اندوسونوگرافی، آنژیوگرافی و ثبت نوارمغز دیجیتال مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی و آزمایشگاه بیومارکرهای مولکولی واقع در ساختمان زنده یاد دکتر زهرا فرقانی دانشگاه نیز اشاره کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1697
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین