میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 18 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/01/17 - 15:14
  • 351
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZjR
سخنگوی مقابله با کرونای دانشگاه:

سوش غالب کرونا در منطقه کاشان از نوع جهش یافته انگلیسی است

معاون بهداشتی و سخنگوی مقابله با کرونای دانشگاه گفت: سوش غالب کرونا در منطقه کاشان از نوع جهش یافته انگلیسی است.

معاون بهداشتی و سخنگوی مقابله با کرونای دانشگاه گفت: سوش غالب کرونا در منطقه کاشان از نوع جهش یافته انگلیسی است.


به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری در نشست خبری با اصحاب رسانه، با تاکید بر قدرت بالای سرایت کرونای انگلیسی و روند افزایشی موارد بستری‌ و سرپایی کووید 19 در روزهای اخیر افزود: احتمال آلودگی در فضاهای بسته بسیار بالا است.


وی تصریح کرد: تداوم رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی در استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی در این منطقه وضعیت رنگ‌بندی را از نارنجی به قرمز تغییر خواهد داد.


به گفته وی، رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی خدمت‌دهندگان و خدمت‌گیرندگان به ویژه فاصله‌گذاری اجنماعی و کاهش درصد استفاده از ماسک در منطقه کاشان از۸۰ درصد به ۴۵ درصد بسیار نگران‌کننده است.


معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: این دانشگاه بر پایه قانون در بازدید از مراکز و اماکن مختلف توسط واحد های بهداشت محیط و حرفه‌ای می‌تواند اخطاریه صادر و در صورت عدم اصلاح موارد نسبت به پلمپ آن اقدام نماید.


وی تاکید کرد: نظارت بر اجرای صحیح و کامل شیوه نامه ها، نیازمند همکاری سایر ارگان ها و سازمان ها مربوطه با حوزه سلامت می باشد.


وی، با یادآوری تلاش بی‌وقفه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا با ارسال نامه‌ها و ابلاغیه‌ها گفت: قطع زنجیره شیوع این ویروس کشنده،  افزون بر همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های دیگر، نیازمند همکاری مضاعف مردم نیز است.


دکتر دلاوری یادآور شد: شرایط حساس و ویژه منطقه کاشان در عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، آمار بستری را سه رقمی کرده است.


نزدیک چهار هزار بازدید از مکان‌ها و مراکز حساس


معاون بهداشتی دانشگاه، با یادآوری چهار هزار و ۹۵۴ مورد بازدید از مراکز و مکان‌های حساس از ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ تا ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ اظهار داشت: در این مدت، ۷۴۷ مورد اخطار بهداشتی صادر شد و 44مورد به مرجع‌های قضایی معرفی، ۱۰۵ مورد نمونه‌برداری آب، ۳۲ مورد بررسی‌های میکروبی انجام و ۶ هزار و ۱۳۲ کیلوگرم مواد غذایی مختلف فاسد معدوم گردید.


دکتر دلاوری افزود: در این مدت، ۲۵۹ مورد بازدید از مراکز بین راهی، ۱۴۰ مورد بازدید از مراکز اقامتی و میهمانپذیرها، ۱۴۶ مورد از سامانه ۱۹۰ و گزارش‌های مردمی، ۱۸۱ مورد کارگاه‌ها، واحدهای صنعتی و جایگاه‌های سوخت، ۷۵ مورد پایانه‌های مسافربری برون‌شهری و درون‌شهری، 1202 مورد از ادارات، بانک‌ها و صنوف و ۲۸۱ مورد اخطار به واحدهای صنعتی نیز انجام  گردید و پنج مورد از متخلفان این واحدها به مراجع قضایی معرفی شدند.


وی، از همشهریان و هموطنان درخواست کرد با مشاهده هرگونه عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مراتب را به سامانه تلفنی ۱۹۰اطلاع دهند.


تزریق واکسن به بیماران خاص


سخنگوی مقابله با کرونای دانشگاه، درباره مراحل تزریق واکسن گفت: از چهارشنبه ۱۱ فروردین تزریق واکسن سینوفارم برای بیماران خاص و سرطانی آغاز شده است.


وی، با اشاره به اینکه تاکنون یک هزار و ۵۰۰ دوز واکسن کرونا در کاشان تزریق شده است، اظهار داشت: این واکسن ها به کادر بهداشتی و درمانی، سالمندان و بیماران خاص تاکنون تزریق شده است.


دکتر دلاوری، با بیان اینکه ۴۰ درصد کادر درمان تاکنون واکسینه شده اند، ابراز داشت: برای کادر بهداشت هم واکسیناسیون در حال انجام است.


وی، با اشاره به اینکه در حاضر تیم های واکسیناسیون در بیمارستان متینی کاشان مستقر هستند، افزود: این تیم ها در دو نوبت صبح و عصر با اولویت های مشخص شده از طرف وزارت بهداشت، جامعه هدف را واکسینه می کنند.


دکتر دلاوری، با اشاره به بخشنامه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر اینکه بخش خصوصی می تواند واکسن کرونا را به کشور وارد کند، گفت: در کاشان تاکنون هیج شرکتی برای واردات واکسن اعلام آمادگی نکرده است. ولی حتی در صورت واردات واکسن توسط بخش خصوصی تزریق آن باید زیر نظر وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی باشد.


گفتنی است: جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1558
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین