میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 18 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/08/11 - 14:23
  • 647
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZyY
با حضور خانواده شهید محسن فخری زاده:

آیین ستارگان خاک "سیزدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام" در دانشگاه برگزار شد

آیین ستارگان خاک "سیزدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور خانواده شهید محسن فخری زاده ، رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه و شهرستان کاشان دوشنبه شب دهم آبانماه در جوار قبور شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

آیین ستارگان خاک "سیزدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور خانواده شهید محسن فخری زاده ، رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه و شهرستان کاشان دوشنبه شب دهم آبانماه در جوار قبور شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد. 




به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این آیین ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به دانشجویان و مهمانان، به ارزش و برکت وجود شهدای گمنام در دانشگاه اشاره کرد. 


دکتر سیدعلیرضا مروجی افزود: امیدوارم جنبه های زیبایی از دفاع و معنویت که در دوران کرونا در کشور مشاهده کردیم به دست دانشجویان و جوانان، بیشتر از قبل ادامه یابد. 


وی به بیان مجاهدت‌های مدافعین سلامت در دوران مبارزه با بیماری کرونا پرداخت و گفت:  مجاهدت‌های کادر درمان در این ایام مانند  مجاهدت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس اما با جنسی متفاوت است. 


فرزند شهید فخری زاده نیز در این مراسم درمورد جایگاه علمی شهید فخری زاده گفت: ایشان علیرغم فرصت ها و موقعیت های زیادی که برایشان جهت خروج  از ایران ایجاد شده بود به دلیل عشق به وطن خود حتی یک لحظه هم برای تحصیلات از کشور خارج نشدند. 


وی افزود: شهید فخری زاده از همان مقطع ابتدایی تا دکتری در ایران تحصیل کردند و تبدیل به فردی شدند که در مجلات خارجی هم از ایشان به عنوان دانشمند یاد می کنند. 


وی اظهار داشت: شهید فخری زاده هیچ وقت نگاه مجردی به علم نداشتند و همیشه علم را با فلسفه و عرفان، تنیده میدانست. 


وی، درمورد ترور شهید فخری زاده گفت: اولین ترور ناموفق شهید در سال ۷۸ بود و در طول این ۲۰ سال ۳ یا ۴ بار عملیات های ترور ناموفق انجام شده بود. 


فرزند شهید فخری زاده ، همچنین از علاقه شدید شهید به استفاده از جوانان اشاره کرد و کفت: ایشان به دلیل ارتباط کامل با جامعه علمی سعی در تهیه و تدارک شرایط مساعد برای نخبگان و نوابغی داشت که قصد خروج از کشور را داشتند تا بتوانند از نهایت دانش و توانایی خود در  کشور خودشان استفاده کنند. 


وی افزود: شهید فخری زاده در تمامی نهاد ها نهایت سعی خود را می کردند تا با همه عوامل و همکاران خود ارتباط نزدیک و دوستانه داشته باشند و این امر باعث می شد همه به ایشان به عنوان یک دوست نگاه کنند نه به عنوان یک مدیر. 


 شایان ذکر است دکتر محسن فخری زاده دانشمند صنعت دفاعی و هسته ای کشورمان در تاریخ 7 آذرماه 1399 در منطقه آبسرد دماوند، مقابل چشمان همسرش به دست تروریست ها ترور شد و به شهادت رسید.


 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1971
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین