امروز : 19 اردیبهشت 1403
  • 1403/02/05 - 07:55
  • /ZxNR

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

از برگزاری نخستین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای علمی کشور در میهن عزیزمان ایران قریب به سه دهه می گذرد.

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی هم‌زمان با هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی در روزهای 12- 13 اردیبهشت ماه 1403 در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

جشنواره آموزشی شهید مطهری به منظور تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی و برای شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری، دانشگاهی و همچنین نوآوری، ابداع و معرفی فرآیندهای جدید در حیطه ­های روش­­ ها و تکنیک های آموزشی، سنجش، ارزشیابی و اثربخشی آموزشی، مرجعیت، رهبری و مدیریت آموزشی، مشاوره و راهنمایی، فعالیت­ های فرهنگی و امور تربیتی و اجتماعی، قوانین، مقررات و ساختارهای آموزشی، محصولات آموزشی به منظور ارتقاء آموزش پزشکی برگزار می­ گردد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تیمی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان شامل اساتید، کارکنان و دانشجویان جهت حضور در همایش و برپایی غرفه کلان منطقه 7 به این منظور اعزام می شوند.

محورهای همایش:

• توسعه و بازنگری برنامه های درسی منطبق با نیازهای اجتماعی
  • کیفیت آموزش بالینی
  • آموزش علوم پزشکی دانشجو محور
  • اخلاق حرفه ای در آموزش علوم پزشکی
  • فناوری های نوین آموزشی

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت همایش مراجعه نمایید.

• گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار EDC