میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 18 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1400/01/10 - 10:37
  • 570
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZaR

هشدار تغییر وضعیت کرونایی منطقه کاشان جدی است

رئیس دانشگاه گفت: تغییر وضعیت رنگ‌بندی کرونایی این منطقه از زرد به نارنجی و قرمز در صورت رعایت‌ نکردن اقدام‌های خود مراقبتی، شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مسافرت‌های غیرضروری و مهمانی‌های دسته‌جمعی جدی است.



    رئیس دانشگاه گفت: تغییر وضعیت رنگ‌بندی کرونایی این منطقه از زرد به نارنجی و قرمز در صورت رعایت‌ نکردن اقدام‌های خود مراقبتی، شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مسافرت‌های غیرضروری و مهمانی‌های دسته‌جمعی جدی است.


به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه افرادی با پنهان کردن بیماری خود در مکان‌های مختلف حضور دارند، افزود:استفاده همگان و اجبار اطرافیان به استفاده از ماسک و غفلت نکردن از شستن پیاپی دست‌ها برای جلوگیری از گسترش انتقال به دیگران ضروری است.


به گفته وی، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی کمترین اقدام برای سلامت تمامی اشخاص، ادای دین به کادر درمان، کسب رضایت الهی در حق‌الناس و نجات جان خود و همنوعان است.


وی، با بیان اینکه مردم ایران در یکسال اخیر درگیر بیماری خانمان‌سوز کووید ۱۹ هستند،  تصریح کرد: این بیماری به عنوان چالش بزرگ قرن اخیر پابه‌پای تلاش‌های شبانه‌روزی کادر بهداشت و درمان همچنان در حال تاختن است.


رئیس دانشگاه، با یادآوری کمترین رعایت الزام‌های بهداشتی از سوی گروهی از شهروندان کاشانی با شرکت در مهمانی‌های دسته‌جمعی، مکان‌های عمومی بدون ماسک، خارج شدن از قرنطینه، پنهان‌سازی بیماری، برپاکردن آیین جشن و عزاداری و بسیاری رفتارهای مخاطره‌آمیز از طریق گزارش‌های همکاران در نظارت‌های مستمر خود، ادامه داد:  گروهی از همشهریان در هفته‌های کنونی باوجود اعمال محدودیت‌ها، رعایت را به کمترین حد ممکن رساندند و افزون بر به خطرانداختن جانشان، عزیزان خود و انسان‌های بی‌گناه دیگر منطقه و تشکیلات شهری را با دردسر بزرگ دیگری مواجه کردند.


کاهش آمار مرگ و میر نشانه بازگشت به زندگی عادی نیست


وی، با یادآوری کاهش قابل ملاحظه آمار مرگ و میر و حتی به صفر رسیدن در چند هفته به همت گروه‌های رهگیری و پیگیری مستمر بیماران، اعمال محدودیت‌ها، تلاش شبانه‌روزی کادر درمان و متخصصان، در کنار رعایت الزام‌های بهداشتی و مسوولیت‌پذیری شهروندان در هفته‌های منتهی به اسفند ۱۳۹۹ اظهار داشت: این آمار و ارقام عامل تصور اشتباه جمعی از همشهریان در رسیدن به سطحی از ایمنی و برگشت به زندگی عادی شد که به صراحت باید گفت به هیچ وجه چنین چیزی نیست.


به گفته وی، اگر الزام‌های بهداشتی رعایت نشود به ناچار باید منتظر هجوم مجدد بیماری، شاید گونه‌های جدید و نوپدید و همچنان مرگ عزیزان و خاکسپاری‌های غریبانه آنان باشیم؛ چنانکه در روزهای اخیر با آغاز سال جدید و رفت و آمدهای زیاد مردم شاهد افزایش معنی‌دار میزان ابتلا به بیماری و پیامد قطعی آن در افزایش بستری شدیم.


رئیس دانشگاه، با تاکید بر هزینه روزانه بیش از ۱۰۰ میلیون تومانی بخش بهداشت برای انجام آزمایش‌های پی سی آر، راپید و رهگیری بیماری و نظارت و پایش افزون بر هزینه‌ صدها میلیون تومانی بیمارستانی و درمانی ادامه داد: با رعایت‌نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی روزانه مقدار زیادی انرژی و به کارگیری نیروها در بخش‌های مختلف نظارتی و بهداشتی و درمانی حتی در روزهای تعطیل گرفته می‌شود که همگی می‌توانست در راستای رشد و تعالی و رفاه حال شهروندان باشد.


دکتر مروجی گفت: بر هیچ کس پوشیده نیست که پدیده شوم کرونا به‌عنوان چالش بزرگ قرن اخیر و به احتمالی قرن آینده به همین راحتی مگر با درایت و همت دست‌اندرکاران و ملت عزیز قصد تسلیم و عقب نشینی و تاختن در کشتار دسته جمعی ندارد.



  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1549
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین