• 1400/08/25 - 08:07
  • /ZXY

فراخوان جذب کارشناس راه و ساختمان و کارشناس معماری و کارشناس تاسیسات

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در نظر دارد از طریق شرکت طرف قرارداد جهت تأمین نیروی انسانی مورد نظر خود در عنوان شغل های ذیل از طریق آزمون و مصاحبه تخصصی، اقدام نماید.لذا داوطلبان واجد شرایط می توانند با رعایت مفاد این آگهی تا تاریخ 26/08/1400 به آدرس http://www.kaums.ac.irمراجعه و در قسمت" درخواست همکاری" مراحل ثبت نام را انجام دهند.

شغل مورد تصدی

جنسیت

تعداد

مورد نیاز

سهمیه مورد استفاده

شرایط احراز

کارشناس ساختمان

آزاد

دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته تحصیلی مهندسی عمران گرایش مدیریت پروژه و ساخت

منوط به دارابودن مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی عمران

کارشناس ساختمان

صرفا ایثارگران

دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی عمران

کارشناس تاسیسات

مرد

آزاد

دارا بودن  مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی مکانیک(کلیه گرایشها)

کارشناس معماری

آزاد

دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی معماری(کلیه گرایشها)

شرایط عمومی:
- داشتن حداقل سن 20 سال و حداکثر 35 سال برای دارندگان مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد
توضیحات: سابقه سربازی و بیمه (حداکثر تا 5 سال به جمع سن اضافه می گردد.)
- داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم از خدمت ویژه برادران
- سلامت جسمانی و روانی برای انجام وظیفه در شغل مورد تقاضا
- عدم سابقه محکومیت جزائی موثر
- تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
- عدم اعتیاد به دخانیات،مواد مخدر و روانگردان
- نداشتن منع اشتغال در دستگاه های دولتی به موجب آرای مراجع قانونی
- داوطلبان نباید مستخدم رسمی، ثابت، سایر دستگاه های دولتی و یا بازخرید خدمت و یا بازنشسته باشند.
- مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در متن آگهی بر عهده داوطلب خواهد بود و در هر مرحله از مراحل ثبت نام ، آزمون و جذب محرز گردد که داوطلب اطلاعات خلاف داده یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است داوطلب از مراحل بعدی محروم می گردد و در صورت اشتغال، از ادامه کار منع خواهد شد.
- مشمو.ین سمهیه 25 در صد( شامل جانبازان ، آزادگان ، همسر و فرزند شهدا ، همسر و فرزندان جانبازان 25 % و بالاتر، همسر و فرزندان آزادگان بالای یکسال اسارت، پدر و مادر و خواهر و برادر شهید)
- مشمولین سهمیه 5 درصد ایثارگران(رزمندگان با سابقه شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه و همسر و فرزندان آنها، فرزندان جانباز زیر 25% ، فرزندان آزادگان زیر یکسال اسارت)

• کد خبر : 1993