به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر عنوان شد:
تغذیه صحیح عامل بسیار مهم در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری ها
معاون درمان دانشگاه گفت: تغذیه صحیح عامل بسیار مهم در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری هاست.
معاون درمان دانشگاه گفت: تغذیه صحیح عامل بسیار مهم در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری هاست.
به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری، به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر مصادف با دومین چهارشنبه ماه مارس (20 اسفند) افزود: امروزه در تمامی سیستم های بهداشتی و درمانی جهان به ارائه خدمات غذایی سالم و ایمن همراه با رژیم درمانی، اموزش و مشاوره تغذیه توجه ویژه ای می شود و از این طریق می توان به کاهش عوارض بیماری ها، کاهش زمان بستری، تقلیل هزینه های درمانی، افزایش رضایتمندی بیماران، افزایش کیفیت خدمات بهداشتی درمانی و نهایتا ارتقاء سلامت جامعه دست یافت.
وی، نقش دانش آموختگان رشته علوم تغذیه در کنار سایر اعضاء تیم درمان در مدیریت هرچه بهتر بحران کووید 19 را انکارناپذیر برشمرد و تصریح کرد: تدابیر لازم و اقدامات مناسب جهت ارائه خدمات غذایی و تغذیه بالینی طبق دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع جهت بیماران مبتلا به کویید 19 توسط این عزیزان انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه، ضمن بیان اینکه کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی از مهره های کلیدی نظام سلامت به شمار میروند، از زحمات دلسوزانه کارشناسان تغذیه بیمارستان ها در امر مدیریت فرایند خدمات غذایی، مشاوره تغذیه، آموزش و رژیم درمانی و تنظیم برنامه غذایی بیماران تشکر نمود و روز جهانی رژیم درمانگر را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
نظر دهید